Daca nu te'a sunat nu inseamna ca nu te iubeste, dar te'ai gandit ca poate nu a avut timp ca sa intre pe mess? nu toata lumea isi pierde viata in fata calculatorului dar totusi din moment ce esti cu el ar trebui sa dea macar un semn de viata, un mesaj de pe telefonul parintilor sau sa te sune de pe telu mamei cand ea nu e atenta.si sa stabiliti sa va intalniti, sa va vedeti si sa discutati.In legatura cu ce ai intrebat, daca se poate numi o relatie serioasa, ai doar 15 ani si nu cred ca la varsta asta esti capabila sa intelegi ce inseamna sa iubesti. poate sa iti placa de ell da.Si sfatul meu ar fi sa mai astepti macar o saptamana si daca nu te suna si nu intra pe mess, ii suni pe unii din prietenii lui(daca ai numarul lor).sau mergi pana la el acasa-daca e doar mama acasa spui ca esti o colega si ca ai venit sa ii amintesti de cartile pe care trebuia sa le citeasca. bafta!:*
Uite de asta va despartiti toti, sunteti prea plictisitoare, poate omul nu are bani, poate nu are timp, la 15 ani are destule de facut si asa ca incepe scoala.
Sti ca o relatie se bazeaza pe incerdere nu?
Ai rabdare, o sa te contacteze cand poate.Nu te mai stresa
La 15 ani unele „femei" se mai gândesc și la carte, tu ai alte ocupații : bărbații!
Nu crezi ca problema telefonului se putea rezolva foarte simplu?
cred ca nu era greu sa ia simul, si sa-l puna in alt mobil.
Ai putea sa-i trimiti si o scrisoare prin posta, sau un e-mail, sau sa
conversezi la telefonul fix, sau sa-i faci o mica vizita.