Parerea mea e ca el canta si tu joci,vointa personala nu ai?
Maine,poimaine poate-ti cere sa nu mai porti rochie deloc, o sa-i faci si atunci pe plac?
In orice exista limite, tu le stabilesti, mai ales ca de tine e vorba, nu de el!
Invata sa spui si NU.
Daca ai personalitate.
Exista barbati normali, barbati gelosi si barbati 'mandri' carora le place sa-si afiseze cuceririle, sa le faca altora in ciuda. Intr-un fel, este bine ca nu-i mai rau, puteai da peste unul gelos, ca nici in hijab nu te lasa sa iesi in strada... da' parca mai bine ar fi fost sa fe unul mai normal, sa nu fii ca un trofeu pentru el?
Oricum, o relatie se bazeaza pe comunicare, intelegere si incredere. Va trebui si el sa inteleaga si el ca ai anumite limite si sa nu-ti ceara sa treci de acestea. Sau tu sa intelegi ca lui ii place sa le faca in ciuda altora si sa-i faci jocul? Daca asta pare sa-l faca fericit, si tu vrei ca el sa fie fericit, dar totusi, care este limita? Limita va trebui sa o stabiliti impreuna.
Una e cand te vede doar el si alta cand te vad toti, el te vrea pentru el sa te imparte cu altii? nu stiu de ce mai stai pe ganduri nu o purta e prea exagerata nici pitipoancele de pe centura nu se poarta asa...fii serioasa tu chiar trebuie sa fc tot ce spune el? si chiar de era mai lunga,,, nu stiu eu una nu ma simt bine fara lenjerie intima parca as fi goala,,, deci clar NU o purta 1)daca vrei sa nu te arate lumea cu degetul 2)nu iteleg de ce ii faci atata pe plac daca tu nu te simti bine intr-o relatie trebuie sa depuna „efort" ambele parti nu doar tu
Ești fata serioasă sau o landră?
Dacă ești seriosă nu asculta în gura lui. Dacă vrei să fii o landră mergi fără lenjerie intimă pe tine.
Pai de ce vrea sa nu porti lenjerie in club are de gand sa faceti mai mult decat a dansa?
Clar e prea mult, ai spus-o si tu. I-ai tot facut pe plac..nu crezi ca e vremea sa impui si tu cateva limite pe placul tau? Daca tu nu te simti bine sa porti respectiva rochita, spune-i asta. Daca te iubeste asa cum crezi tu, evident te va intelege. Daca nu atunci cred ca ai prea multa incredere in iubirea lui
Nu te iubeste! Isi indeplineste fanteziile cu tine, fanteziile sexuale.Trebuia sa iti dai seama pana acum de chestia asta,esti folosita, violata fara sa iti dai seama, deschide ochii aia.Ce baiat ii cumpara rochii iubitelor si apoi le spune sa o poarte fara lenjerie si pe deasupra, asa de scurte? Parerea mea, esti violata fara sa iti dai seama.Ca sa ma exprim mai bine, te trateaza ca pe o c***a! Da-i papucii si cauta altceva mai bun.Bafta
Daca nu vrei nu o purta, explica-i ca nu te simti bine si ca daca chiar isi doreste o s-o porti fara lenjerie acasa cand sunteti doar voi doi.
Hai ca o asemenea bleaga n-am pomenit; mai ramane sa mergi pe picioroange ca sa vada (toata lumea, nu?)minunea.
Prietenul tau e foarte pervers. tu stiu ce are in cap, dar daca te iei dupa el, in curand o sa te puna sa umblii dezbracata pe strada pentru ca il excita pe el. ia gandeste-te daca e ok sau nu
In locul tau as purta lenjerie, dar el sa nu stie.Totusi spune-i nu.Adica,pe bune, cum sa-ti cera asa ceva. Spune-i nu si punct.Infine,asta e parerea mea, tu faci ce vrei.
Succes!
anonim_4396 întreabă:
alex21ky întreabă: