Daca consideri ca o distractia intima in doi te multumeste nu vad ce te-ar mai retine. Sfatul meu este pentru, de asemenea te indemn sa fii fara inhibitii si sa experimentati toate fanteziile ce va vor trece prin minte. Distractie la maxim si un AN NOU FRERICIT.
Și ce sfat anume vrei? Să sugerăm un hotel? Dacă ziceai unde vrei să mergi, era mai simplu. O idee bună ar fi de exemplu Intercontinentalul din București. Se vede extraordinar de frumos de la ultimul etaj, mai ales acum, seara, cu toate ghirlandele aprinse.
E gratis, ce mai astepti? Revelionul se repeta si la anul, dar o asemenea invitatie greu mai vei primi alta!
Oh, ce grijuliu e. Cu adevărat că vrea să petreacă timp cu tine...sau în tine, tot acolo.
Du și tabla de șah cu tine, în caz că vă plictisiți.
O sa vi-o trageti de vreo 3 ori dupa care va plictisiti si asta e revelionul din care voinu intelegeti nimic... generatia noua stie sa se mai distreze? Eu spun clar "NU".
A vazut si el la altii, dar e al naibii de naspa sa te duci la hotel pentru asa ceva. Eu as fi preferat sa ma duc la o receptie, da, dar sa revin impreuna acasa. Mm, super!
Nu esti clara deloc.
De cat timp sunteti impreuna?
Ati avut contact sexual pana acum?
Iti doresti sa fii doar tu cu el?
Crezi ca urmareste ceva anume?
Cine mai iubeste in ziua de azi, sa fim rationali aia sta pentru banii lui ala o si plateste de revelion
Pai...Depinde cati ani ai.
Daca ai intre 10 si 18 ani..Neah.
Sunt sigura ca parintilor tai le-ar placea sa isi petreaca Revelionul cu fiica lor, mai degrabă decât sa o lase cu un baiat la hotel...