Eu as zice nu pentru ca este o diferenta foarte mare de varsta chiar daca nu pare!
Si eu am 16 ani si am o prietena foarte foarte buna care o plac foarte mult(ea are 19)mi-a cerut sa fiu cu ea dar am refuzat deoarece nu mi se pare normal o relatie de o diferenta mai mare de 2-3 ani. Daca ar fi o fata de 26-si baiatul de 30/31 da mai erge pentru ca atunci amandoi sunt mai dezvoltati mintala!
Asta este strict parerea mea totul depinde de tine, dar gandeste-te foarte bine inainte de acest pas!
Bafta in continuare!
Eu...zic sa refuzi oferta de data asta. Indiferent daca spun ca "te va astepta"... Stii timpul se misca pentru toti, nu doar pentru unii.
Buna
Pentru inceput as vrea sa sa-ti spun ca varsta nu e un defect...doar daca il privesti tu ca fiind unul
Nu ai ce sa pierzi daca incerci.
Mai bine ti-ai intreba inima ce raspuns sa-i dai acelui baiat pentru ca aici vei citi diferite raspunsuri negative sau pozitive si nu cred ca il vei refuza ( daca ti la el ) pentru ca cineva a comentat de diferenta de varsta.
Raspunsul tau trebuie sa vina din suflet, iar tot ce trebuie tu sa faci e sa ii descoperi caracterul pentru a afla daca poti sau nu avea incredere in el.
Succes!
Mda...ce se intampla depinde de caracterul lui si scopul pentru care o place, iar ea va trebui sa aiba grija la ce face.
Sincer nu dar am o prietena care are 15 ani si e cu un baiat care face 20 peste 1 luna parca...si sunt de apr 6 luni impreunam iar el se comporta foarte frumos...asa ca depinde de la caz la caz
Depinde si cat de dezvoltata este fata pe langa baiat sau invers, poate nu arata de 15 ani...