| Lara10 a întrebat:

problema e ca luna aceasta mi-a venit menstruatai cu 4 zile mai repede. inainte de asta am avut contact sexual PROTEJAT in ziua a11a a ciclului. ciclu a fost normal adica abundent in primele 2 zile si 3 zile mai putin cu dureri de ovare normale. acum am greata, nu pot sa mananc nimic, diaree, ma doare capul si ma simt obosita. tin sa mentionez ca de 3 luni am luat escapelle. atunci mi-a venit menstruatia cu 1 zi mai repede. si de atunci am ciclu ba de 24 ba de 28 de zile alternativ. care credeti ca e problema? o fi vorba despre o sarcina? ca nu stiu de la ce provin acele stari. eu de obicei nu am pofta de mancare. dar acum si mai putin...nu suport sa mananc decat alune sarate, sticsuri, covrigi si in rest nimic.

4 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

E din vina anticonceptionalelor pentru cau reactii adverse. Uite:
4. REACŢII ADVERSE POSIBILE
Ca toate medicamentele, Escapelle poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
În funcţie de frecvenţa lor de apariţie, reacţiile adverse pot să fie următoarele:
- la peste 10%: tulburări ale sângerării, greaţă, oboseală, durere în abdomenul inferior şu durere de cap
- între 1% şi 10%: ameţeli, angorjare a sânilor, diaree, vărsături.

Uite si prospectul intreg:
http://www.medipedia.ro/......-5-mg.aspx

| Lara10 explică (pentru UbexFlo):

Da totusi au trecut 3 luni de cand am luat pastila.

| UbexFlo a răspuns (pentru Lara10):

Atunci atentie la sarcina happy

| Lara10 explică (pentru UbexFlo):

Mentionez ca si fratimeo a avut simtome de genu acum o saptamana. sa fim contaminati? si totusi mi-a venit menstruatia, desi cu 4 zile mai repede da a fost normal si m`au durut ovarele groaznic ca de obicei.si dupa aia nu am mai avut contacte sexuale straight facecare ar putea fi faza?straight face multumesc