Pai...sincer eu ti-as sugera sa dai de baiatul ala de 19 ani de care este indragostita, prin mess sau sms sau cum vrei tu numa sa gasesti o modalitate sa vb cu el. Asigurate ca inca mai tine la tine, pentru e plecat de ceva timp, n-ai de unde sa stii, poate s-a indragostit de cineva dar ii e frica sa iti spuna sau nu vrea sa te raneasca...(asta a fost o presupunere, nu zic acum ca si-a gasit neaparat pe altcineva). Daca e si mai sunteti inca impreuna, spune-i tipului care te place acum, pentru ca iti dai seama ca se simte si el prost, ca tot il eviti si etc. Spune-i ca ai pe altcineva, dar fi blanda ca tipul poate chiar te place serios si nu ar frumos sa ii ranesti sentimentele. Daca e si numai esti impreuna cu tipul de 19 ani, treci mai departe, ori incearca cu cel de acum, ori asteaptea pe altcineva. Pentru ca daca e si numai esti impreuna cu tipul de 19 ani, nu are rost sa stai si sa te gandesti la el, cand ai multi care te plac sau te vreo placea.
Bafta:* Sper sa iei alegerea corecta.
Încearcă să dai de tipul de 19 ani şi să te convingi dacă te-a uitat sau nu. Aşa, poate vei trece mai departe.
În privinţa celuilalt băiat... ar fi bine să îi spui adevărul sau să nu mai continui toată şarada asta, e ca şi cum ţi-ai bate joc de el. Dacă te iubeşte aşa cum spune, te va înţelege. Dacă nu, spune "pas" şi treci mai departe.
Spui că e ziua lui... într-adevăr, nu e frumos ceea ce îi faci. Sună-l tu, urează-i la mulţi ani şi minte şi tu că n-ai auzit telefonul, că aveai căştile pe urechi, orice.
Baftă! Sper să decizi corect ce vei face în continuare. Nu e bine să joci pe două fronturi.
Cel mai bine este sa-i lasi p-aia doi si sa te combini cu mine! Cati ani ai, mititico?
Pai ti-as da si eu un sfat cu cine sa ramai dar habar nu am deci depinde de tine si de sfaturile celorlalti mult succes
Iubita e o situatie aiurea prin acre treci si te inteleg dar acum pe bune viata continua si cu alti baieti. dc nu ii dai tipului o sansa. lasate iubita de el daca te place asa mult raspundei zii ca esti ok doar ca nu ai auzit tel. gandeste-te ca poate el acolo in strainatate nici nu te mai tine minte daca intelegi ce vrea sa zic. meriti sa fii iubita oricine merita
Ma. nu vreau sa-ti spun sa-l uiti pe cel pe care il iubesti si sa stai cu actualul...pentru ca stiu foarte bine ca inimii nu-i poti poruncii.si mai ales ca iubirile imposibile(mai mult sau mai putin)ne atrag mai mult...
. incearca sa vorbesti cu cel de 19 ani sa-i comunici ca inca te my gandesti la el...
.dar nu il face nici pe actalul sa sufere... raspunde-i la telefon... ureaza-i la multi ani (presupunand ca ink nu ai facut-o) si nu i-o face chiar de ziua lui. dupa asta incearca sa ii spui ca nu ii impartasesti sentimentele si ca vrei sa fii singura.
anonim_4396 întreabă: