| DarkvrasLilithE a întrebat:

Buna,problema e urmatoarea,fostul meu prieten s-a despartit de mine, si eu am facut sex cu cel mai bun prieten al lui in aceeasi zi deoarece eram suparata si etc.Acum regret foarte mult,stiu ca nu ar fi trebuit sa fac asta dar a fost pe moment,dar problema e ca o prietena s-a suparat pe mine pentru ca am facut sex cu cel care ea il place,nu stiam ca il place deoarece noi doua nu discutam foarte mult,acum ma uraste, ce as putea sa fac?

Răspuns Câştigător
| Miladincaa a răspuns:

Nu de putine ori dorinta de razbunare ne impinge la asa ceva, stai linistita nu esti nici prima si nici ultima care face asta. din pacate in asemenea situatii nu prea poti face nimic. totusi nu ai de ce sa te simti vinovata! nu esti medium, vrajitoare si cu atat mai putin Dumnezeu, nu aveai de unde sa stii ce simte ea pentru baiatul respectiv.
a-i putea incerca sa mai vorbesti cu ea si sa ii explici in ce circumstante s-au petrecut lucrurile, dar nu cred ca te va asculta. cand vine vorba de asemenea lucruri nimeni nu prea vrea o explicatie, toti cauta un tap ispasitor pe care sa isi verse mania. nu ai cum sa o faci sa inteleaga daca ea nu vrea sa asculte.
eu te-as sfatui sa treci peste si sa lasi timpul sa isi faca efectul miraculos, nici tu nu ai trecut prin momente usoare, incearca sa a-i putina grija si de tine.
nu prea poti sa te ocupi de sentimentele altora daca tu insati nu esti intr-o stare de spirit buna.

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Incepi sa gandesti de acum si poate pe viitor nu mai faci prostii

| RAY a răspuns:

Mult l-ai iubit de te-ai culcat cu primul cate tia iesit in cale, nu exista iubire doar interese, a dat falimentat si gata altu

| Emilian65 a răspuns:

Din cauza ambitiei tale prostesti ai pierdut doua lucruri: virginitatea si o buna prietena.

Răspuns utilizator avertizat
| Green66 a răspuns:

Ai putea să faci sex cu toți prietenii lui până când îți trece supărarea straight face

| Dobrin_Maria_1999 a răspuns:

Sa iti ceri iertare sau sa ii spui motivele pentru care ai facut asta.

| Rauldor a răspuns:

Să înţeleg că nu te-ai putut abţine să faci dragoste cu prietenul lui cel mai bun.Răzbunarea te-a făcut mai fericită? Nu crezi că ai mai fi putut aştepta, până se răceşte patul după el.În ceea ce priveşte prietena ta, dacă s-a supărat aceasta este doar problema ei, tu nu aveai de unde să ştii că îi place băiatul acela. Dacă te va urî în continuare, tot problema ei este.La tine chiar dacă te superi sau nu poate fi vorba de o dependenţă de sex, adică dacă ai fost supărată că te-a părăsit, l-ai luat pe primul, care ţi-a picat la îndemână. Stai liniştită, sexul din impuls e tratabil.