| an4k a întrebat:

problema este ca m-am indragostit de un baiat am fost impreuna doar 2 zile! Uneori imi pare ca ma place si el cu adevarat nu numai eu dar alte ori ca din contra ma respinge...Chiar azi am vb cu el pe mess ziua dupa aia i-am spus ca plec afara putin cu prietenele si mai vb mi-a spus bine pa pa mi-a pus un smail cu sarut adica cam mereu asa smailuri pune :* dar cind am venit azi am asteptat ca el sa-mi scrie si nu mi-a scris si i-am scris eu atunci el indata a esit de pe mess eu l-am intrebat ce e cu el de pe un alt site el mi-a raspuns ca se duce sa se culce i-am spus nb si el la fel dar dupa aia a mai stat vreo 10-15 min pe site.nu i-am mai skris nimic si a plecat! Nu mai stiu ce sa mai cred mii greu enorm de mult nu stiu ce sa mai fac? el nu imi este indiferent mereu ma gindesc la el dar. El nu stiutiu ce e in mintea lui...Ma simt oribil si mult ma doare acest lucru. Ce sa fac? sfaturi va rog fff mult sad

Răspuns Câştigător
| CaramelX a răspuns:

Pai in primul rad conteaza si cate stiu u despre acest baiat. poate ca el are deja o prietena(gagik) sau poate ca are probleme fie de sanatate fie in familie... sau poate ai facut ceva care l-a deranjat! daca chiar te intereseaza asa de mult de acest baiat incarca sa te apropii mai mult de el! incearca sa-i castigi increderea arata-i ca esti cu el nu impotriva lui! si incearca sa afli mai multe despre el daca are probleme in fam sau altele! dar sa fi subtila nu sari direct sal intrebi ceva de genu' '' ai probleme in fam?'' nu nu asa.este gresit vorbeste si tu cu el despre ce mai face ce mai zice cum se mai simte.etc.etc.dupa incepi sa o dai in subiecte din astea cf parinti lui cum se mai simt? cum se mai simte el? daca isi doreste ceva? ce vrea sa faca pe viitor! si chestii din asteahappy :X...:* hai ca stiu ca o sa te descurcihappy daca este ceva da-mi un msj eu dabea m-am inscris pe sit-ul asta pentru ca cautam ceva imp pentru mine pe google si am dat de elhappy si m-am gandit sa-i ajut si eu pe alti daca am aflat eu ce vroiam sa stiu.ma pricep mai bine in capitolul asta cu dragoste si sex.adica sunt la varsta aia in care incepe sa se simte dragoste sa existe contacte sexuale etc si m-am documentat mul si vr sa-i ajut si pe altiihappy oricum eu iti urez succes happy da-mi un mesaj in caz de ceva te adaug acum la prieteni!

4 răspunsuri:
| Spufff :x a răspuns:

In 2 zile te indragostesti? omghee hee te stresezi prea mult love struck

| steluta_7203 a răspuns:

Pai cred ca ar trebui sa vorbesti cu el, sa-i spui ce nu-ti place si dupa aia vei putea hotari ceva

| boyandme a răspuns:

Sunt doar 2 zile. nu fi stresanta cu el, unori dintre baieti nu le place asta... vorbeste in continuare cu el, vezi ce probleme are. intra sub pielea lui. NU te indragosti asa repede ca sa nu suferi mai incolowinking!

| an4k explică:

Ne cunoastem de mai demult si de mult il plac dar si m-am indragostit de el... dar am fost impreuna doar 2 zile...(nu ca m-am indragostit de el in 2 zile)