| pufuuy a întrebat:

Problema mea e urmatoarea:acum trei zile (azi 1 mai)am avut contact sexual neprotejat.Azi am avut scrugeri cu sange insa foarte putin(era cv un pic vascos si rozaliu asa)Mentruatia ar trebui sa apara cam pe 7 8 9 mai si pana acum nu a dat semne(dureri de mijloc sau ale sanilor). Precizez k e foarte posibil sa fi fosta in perioada fertila(nu stiu exact k nu am tinut cont niciodata)
Intrebarea mea ar fi urmatoarea: am auzit k atunci cand ovulul fecundat se ataseaza de uter exista posibilitatea unor scrugeri de genu.Deci as putea fi ramas insarcinata? daca da cand as putea face un test ca sa fiu sigura? mersi frumos.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este prea devreme pentru o sangerare de implantare a sarcinii, mai degraba ai luat vreo infectie. Oricum, test de sarcina poti face la 21 de zile de la contactul sexual, din prima urina de dimineata

| andreeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Daca a fost acum trei zile, nu ar trebui sa ai sintome de genu numai dupa 1-2 saptamani. scurgerilo poate fi si un semn ca iti vine ciclul, daca iti apare si alt sintom de sarcina. mai bine fa un test. bafta!

| AngelGirl5 a răspuns:

Pai cel mai oke ar fi sa faci un test draga, cel mai probabil ai ramas!

| Şannel a răspuns:

rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))))))))

| eugabri a răspuns:

Like a boss! rolling on the floor)))))))

| eugabri a răspuns:

Dupa aprox. 1 saptamana se vede sarcina pe test! Fa-ti unul neaparat