Buna, deci lasa-ma sa rad jumate de ora si apoi revin...
am revenit..., ce incerci sa ma cumperi, smecherule! Asta e tare faza cu 50 de ron, vezi sa ii trimiti prin posta
. IN fine, deci tu incearca sa vb cu ea sa ii spui tot ce simti, sa inveti sa scrii mai corect si apoi sa revii...
Frate nu mi-o lua in nume de rau insa daca nu o sa inveti sa scrii si sa te exprimi cum trebuie, nu vreau sa ma gandesc cum stai in alte domenii...In primul rand ca o fata sa fie atrasa de tine cat de putin ai nevoie de un pic de creier, sa arati ca stii ceea ce faci si mai apoi sa ai o igiena corespunzatoare.Bafta!
Deci promit sa'mi iau liber vreo saptamana ca sa pot descifra sensul cuvintelor tale.
Din ce am inteles iti place de o fata care nu prea iti acorda atentie. Daca vezi ca tot incerci si ei nu'i pasa, e in zadar.
Da'i si tu un tel in seara asta, asa de 8 martie si spune'i sincer cum sta treaba (sper ca oral te exprimi mai bine!)
Cat despre faza cu $$$.)
Bafta cu fetita!
Fii tu inasati. Pur si simplu, o fata e cucerita de ceea ce esti cu adevarat, nu de ceea ce vrei tu sa pari. Incearca sa aflii cat mai multe lucruri despre ea, si sa o impresionezi cum stii tu. Vorbeste des cu ea si spune-i ca o crezi frumoasa, draguta, etc . Las-o sa te cunoasca mai ine. La inceput iti sugerez sa vorbiti despre muzica, actori, etc.
bafta!