Cel mai bine asteapta sa vezi daca se desparte de ea si daca se desparte inseamna ca inca te mai iubeste si impaca-te cu el
Buna, daca inca tii la el accepta-l, dar ai grija sa nu ai de suferit pentru ca nu se stie... poate intr-o zi te va lasa si pe tine pentru alta...bafta.
Daca s-a terminat o data a fost cu un motiv. Faptul ca esti oarecum prietena cu actuala lui e deja aiurea, si inca un motiv sa te orientezi spre cineva mai potrivit Lasa ce a fost in urma si priveste inainte, e loc de mai bine.
Si parerea mea este la fel: prima data sa se desparta de cea cu care este si dupa aceea hotarasti tu ce faci.
"oarecum"prietene... daca nu e prietena ta, deci te poti lipsi de amicitia ei, impaca-te cu fostul. Daca, totusi, crezi ca fostul vrea sa isi bata joc de amandoua, mai bine renunta la el.
Ce situatie naspa...nu stiu de ce ar vrea sa se impace cu tine daca desi are alta prietena...nu stiu cam dificil
Daca te vroia cu adevarat nu-ti cerea o saptamana! Vorbea deschis cu cealalta si rezolva situatia. E o situatie ce-i convine:va are pe amandoua! Alege tu, si cantareste daca merita sau nu o alta sansa.Sinceritatea este o calitate pe care el insa se pare ca nu o are! Teama ta de a nu o lasa pe cealalta reflecta nesiguranta ta, neincrederea in el.Nu-ti pierde timpul, daca simti asta!
Da, l naibii si fai in ciuda, pentru ca odata ce v-ati despartit nu se merita sa iti legi viata cu el, gasesteti altul si nu te limita la el pentru ca de 'al de dinsul peste tot gasesti asa c bafta
Va multumesc tutoror pentru ajutor aseara ne-am impacat...se pare ca i-a luat mai putin ca sa se desparta de cealalta...sunt foarte fericita acum.
Va multumesc!