Da, gresesti enorm draga mea.
Refuzi o sansa cuiva caruia poate te va iubi cu adevarat.
Nu este bine sa te gandesti mereu la respectivul, tu insasi ai spus ca el nu te merita! Ce alt motiv mai vrei?
Sa-l lasi balta pe acest "Don Juan" ce nu te merita. Am trecut si eu prin aceeasi situatie acum vreo 2 ani cand am dat de "first love" si s-a terminat ca si la tine. Baiatul s-a obisnuit cu faptul ca tu il iubesti si stie ca o sa ii ierti tot. Ceea ce este si adevarat, nu? La fel am crezut si eu, ca si tine ca nu o sa il pot uita si ca nici un alt baiat nu ii va putea lua locul, insa astea sunt doar niste conceptii proaste pe care sentimentalele de noi, fetele le avem. Am cunoscut un altul (pe care de fapt il stiam de mai multa vreme si cica eram "DOAR" prieteni, dar nah!) si crede-ma ca a fost mult mai bine. Se terminase cu intalnirile numai seara, cu faptul ca la scoala abia si abia ma baga in seama (zambea, dadea o pupa mica si pleca), cu nenumaratele despartiri si impacari, cu lacrimile si etc etc deoarece lista poate continua. Sfatul meu? Ambitioneaza-te sa-l uiti. O sa plangi poate, o sa-l vrei inapoi. nu conteaza. Lasa-l sa apartina trecutului si gaseste un altul care te merita. O sa ti se para la inceput ca ar trebui sa ramai singura un timp, insa din nou este un concept prost. Mergi inainte! Este cel mai bun sfat si o sa vezi ca il vei uita odata si-o data. E greu, stiu, dar daca eu am reusit si tu o sa reusesti! Succes
Daca il iubesti si sti ca nu te merita.lasa'l in pace
daca tot spui ca sunt atatia baieti care te plac, trebuie sa-ti placa si tie macar de unu
sper ca te'am ajutat:*
AndrewTate7789 întreabă: