Buna!:* Problema mea este ca'mi place de un baiat enor, adica de fapt pot spune ca'l iubesc si nu exagerez, chiar daca veti spune ca nu poti iubi la 17 ani ca e doar un,, capriciu", dar nu e asa, din pacate. El are tot 17 ani si invata in acelasi liceu cu mine, dar nu suntem in aceeasi clasa.Am mai fost impreuna de doua ori pana acum, insa au trecut 7 luni de cand ne'am despartit.Inainte vb cu mine, la scoala imi zambea, ma privea in ochi, insa de 2 luni nimic nu doar ca nu mai vb cu mine ci nu ma mai priveste deloc la scoala. Ma doare enorm de mult si nu stiu ce sa fac pentru ca nici nu vreau sa-l uit si nici nu pot. EL. e genul acela de baiat care nu se afiseaza cu o fata in public, genul care tine prea mult la persoana lui.Acum am auzit ca ar fi cu altcineva, dar nu am curaj sa-l intreb, poate ca sa nu mi se naruie sperantele.Si fata aceea nu merita pentru e o usuratica, alti baieti spun ca nu ar umbla cu o asemenea pers.Nu o iubeste si nu inteleg cu ce se simte mai bine daca se culca cu o asemenea pers?:S Nu stiu daca sa mai lupt sau nu, cert este ca mi-a facut mult rau si cu toate ca'mi dau seama nu vreau sa-l uit.Gresesc ca refuz toti baietii care vor cu mine pentru o pers care u merita? Ce sa fac?

4 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

Da, gresesti enorm draga mea.
Refuzi o sansa cuiva caruia poate te va iubi cu adevarat.
Nu este bine sa te gandesti mereu la respectivul, tu insasi ai spus ca el nu te merita! Ce alt motiv mai vrei?winking

| irina20 a răspuns:

Accepta alt baiat in viata ta. S-ar putea sa fi surprinsa.

| Neverever a răspuns:

Sa-l lasi balta pe acest "Don Juan" ce nu te merita. Am trecut si eu prin aceeasi situatie acum vreo 2 ani cand am dat de "first love" si s-a terminat ca si la tine. Baiatul s-a obisnuit cu faptul ca tu il iubesti si stie ca o sa ii ierti tot. Ceea ce este si adevarat, nu? La fel am crezut si eu, ca si tine ca nu o sa il pot uita si ca nici un alt baiat nu ii va putea lua locul, insa astea sunt doar niste conceptii proaste pe care sentimentalele de noi, fetele le avem. Am cunoscut un altul (pe care de fapt il stiam de mai multa vreme si cica eram "DOAR" prieteni, dar nah!) si crede-ma ca a fost mult mai bine. Se terminase cu intalnirile numai seara, cu faptul ca la scoala abia si abia ma baga in seama (zambea, dadea o pupa mica si pleca), cu nenumaratele despartiri si impacari, cu lacrimile si etc etc deoarece lista poate continua. Sfatul meu? Ambitioneaza-te sa-l uiti. O sa plangi poate, o sa-l vrei inapoi. nu conteaza. Lasa-l sa apartina trecutului si gaseste un altul care te merita. O sa ti se para la inceput ca ar trebui sa ramai singura un timp, insa din nou este un concept prost. Mergi inainte! Este cel mai bun sfat si o sa vezi ca il vei uita odata si-o data. E greu, stiu, dar daca eu am reusit si tu o sa reusesti! Succes

| kidda55 a răspuns:

Daca il iubesti si sti ca nu te merita.lasa'l in pace
daca tot spui ca sunt atatia baieti care te plac, trebuie sa-ti placa si tie macar de unuhappy
sper ca te'am ajutat:*