| euI a întrebat:

Buna,problema mea este ca prietenul meu nu ma mai intelege deloc nu mai are timp de mine...in ultima vreme mereu este ocupat ne vedem mai rar si mai putin,aseara i-am spus ceea ce ma deranjeaza si a spus ca nu mai face, iar in seara asta nu ne vedem deoarece trebuie sa se duca la un majorat... si daca spune ca ma iubeste atat de mult de ce nu ma ia cu el? ce as putea sa fac mai merita sau nu? :* :

Răspuns Câştigător
| AriannaAri a răspuns:

Buna happy. Si eu sunt cam in aceeasi siatuatie, exista unele momente cand simt ca nu imi acorda nici un pic de atentie dar dupa incerc sa il inteleg avand in vedere ca are bacul si trebuie sa invete. Au fost momente cand aveam impresia ca are pe alta dar nu prea avea nicio logica ceea ce credeam pentru ca el era si este aproape mereu acasa la invatat.
Asa ca, incearca si tu sa il intelegi daca are treaba sau chestii de genu :*.
In legatura cu majoratul chiar nu inteleg de ce nu te ia cu el, incearca sa il intrebiwinking. Bafta!

6 răspunsuri:
| Spinoasa a răspuns:

Buna,iubita! pai, daca lucreaza sau e student intelege-l ca nu timp, in aceeasi situatie sunt eu, e greu, foarte greu uneori cand vrei sa stai cu el si nu ai cum pentru ca el nu are timp pentru tine si cand vezi ca mai si sare tot el cu gura la tinehappy! Iar chestia cu majoratul nu stiu ce sa spun ma gandesc ca poate nu e pregatit sa se afiseze cu tine in public, depinde si de cat timp aveti o relatie(prietenul meu m-a prezentat celorlalti cam dupa 1 an si jumatate, la inceput nu prea credeam in relatia asta, dar uite cu timpul a evoluat) si reteta mea a fost indiferenta, nu-i arata prea mlt ca il iubesti, fii mai rece, te asigur ca asa v-a prezenta mai mult interes fata de tine! Te pup:*

| euI explică (pentru Spinoasa):

Ii cunosc pe toti prietenii lui..si ai dreptate ca tot el sare cu gura :

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a plictisit de tine, ia-ti gandul de la el.

| Vibrations a răspuns:

Mda, aiurea situatie. Uite un remediu pentru tine:
http://upload.wikimedia.org/......iew_01.jpg

| DarkTTT a răspuns:

Poi la un majorat daca merge si te ia si pe tine poate tie nu o sa iti faca placere sa il vezi beat nestiind ce mai face cu alte fete ceea ce tear supara foarte moolt...si daca se comporta tot asa nepasator. aici decizia ta daca vezi ca tine la tine...da daca nu

| AriannaAri a răspuns (pentru DarkTTT):

Daca o iubeste cu adevarat nu ar avea de ce sa se imbete si sa faca ceva cu altele.winking