| anamariaiuliana a întrebat:

problema mea nu este despre de mine ci despre cea mai buna prietena am mea

i-a placut un baiat baiatu ala stia ca il placea si el o placea
dar intr-o zii.

acel baiat a lovit-o cu o castana in burta intetionat iar ea de atunci nu mai vrea sa vorbeasca sa auda de el deloc si nu recunoaste ca inca tine la el si ca trebuie sa vorbeasca cu el si sai spuna dar ea nu vrea si nu stiu cum sai
explic crying

hellp

Răspuns Câştigător
| theea_5574 a răspuns:

Hei.nu`i cine stie ce lucru grav.si eu cu prietenul meu ne bateam.ne loveam[intentionat] dar asta pentru ca nu stiu.ne iubeam. explica`i ca poate nu a vrut decat sa-i atraga atentia. lovind`o cu acea castana. nu are de ce sa se supere.pana la urma si la urma.suntem adolescenti...si in perioada aceasta a vietii. facem tot felul de lucruri ciudate pentru a atrage atentia celorlalti.
bafta:*happy

4 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Nu a fost nimic grav, doamne, prietena ta n-avea niciun drept sa se supere, personal cred ca e putin exagerat sa reactionezi asa de la o simpla gluma.

Explica-i chestia asta.si daca are simtul ratiunii o sa realizeze si singura happy

| anamariaiuliana explică:

Deci mai e o problema era cu gasca lui de prieteni si a afcut asta ca sa se dea mare

| DianaDiii1761b a răspuns:

Mai inati spune-i: te rog lasa-ma sa-ti spun, el inca te place, dar a facut asta din dragoste si nu a vrut sa-ti faca rau, a crezut ca nu te doare! iarta-l si pe el.

| MetalUpUrAsses a răspuns:

raised eyebrows, pentru o castana? rolling on the floor Cati ani ai? 10? Mai bine du-te si invata un pic de ortografie. Si raspunsul meu e urmatorul sa nu fiu prea dura dar daca nu vrea sa vorbeasca cu el, las-o in pace. Pan la urma e treaba eiwinking

Succes >big grin