Ciclul menstrual are si alte motive pentru care poate sa intarzie.
Orice dezechilibru hormonal il influenteaza,orice raceala,stres,dieta,tratament cu antibiotice,suparare,frig la picioare,la spate,frica,nervozitate,agitatie, sunt mii de motive care pot influenta ciclul menstrual.
Din moment ce stii cu siguranta ca orice contact sexual a fost protejat, cauta sa te linistesti, pentru ca pana si agitatia ta interioara il poate intarzia.
Pentru test de sarcina, va trebui sa calculezi 21 de zile de la ultimul tau contact sexual si abia atunci poti sa astepti un rezultat corect. Facut prea devreme, nu are nici o relevanta, pentru ca organismul tau nu apuca sa produca suficient HCG pe care il masoara acest test.HCG-ul este hormonul sarcinii sa zicem si creste exponential, foarte repede, dar abia dupa prima luna de sarcina.
Oricum, cauta sa gandesti pozitiv si sa te odihnesti.Si oboseala are acelasi efect asupra ciclului menstrual.
Nu poate fi vorba de o sarcina.
Prezervativul folosit corect inlatura acest risc in totalitate, am putea spune.
Nu esti prima careia ii intarzie, se mai intampla.
Ar trebui sa te protejezi si cu ceilalti.
Spui ca te protejezi de fiecare data, dar doar cu prietenul tau.
Adica e una sa afirmi ca preotejez mereu cand fac sex
Si alta sa spui ca te protejezi cand faci sex cu prietenul tau
Controlati prezeervativul sa fie intreg?
Poate musca din el vaginul?
Ar trebui sa controlati si ****, daca o scoate intreaga
Ce ma distrez pe chestia asta
Si noi l- am avut pe fiul nostru cel mai mic desi ne- am protejat si nu s-a rupt nici un orezervativ, de aceea rata de protectie a prezervativului folisit corect e 99 %, ca pit avea loc scurgri imperceptibile pe langa.si la mine la orima sarciba doua teste au iesit negative, abia cand sarcina avea 5, 6 saptamani testul a iesit pizitiv.Simptomele tale pot fi de sarcina, trebiie sa repeti testul.
Ai fi mai fericita pe viitorr sa respecti pkanul Creatorului si sa nu mai faci sex fara casatorie.