| larybublegumm a întrebat:

problema sta cam asa, ne-am intalnit azi si deja sunt cu capu in nori, si nu stiu ce sa mai fac prietenele mele imi spun ca nu pot avea incredere in el... voua v-i se pare de incredere si daca da cum ar trebui sa procedez? pentru ca nu vreau sa ii arat ca sunt disperata, dar el e total indiferent fata de toate fetele :( asta e o poza cu el http://postimage.org/image/2swqk57dw/

3 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Cel din stanga sau cel din dreapta? laughing daca e cel din stanga e clar, prietenele tale stiu ce-ti zic...

| IMC90 a răspuns:

Pai daca este indiferent cu fetele, evident nu-l intereseaza sad unii baieti mai au si alte preocupari decat fetele si sunt constienti ca nu vor mai avea timp pentru ele daca isi gasesc partenera. In acest caz, este destul de periculos sa te bagi pe sub pielea lui, fiindca stim cu totii ce fac baietii cu fetele atunci cand vor sa se distreze dar nu doresc o relatie. Acum, tu il cunosti mai bien decat mine oricum...

| larybublegumm explică:

Cel din stanga, dar mna mie imi place de el, dar nu stiu cum sa procedez pentru ca este indiferent cu orice fata, si nu stiu cum sa intru in vorba cu el