| Gipsy a întrebat:

Buna|"
Probleme in dragoste laughing

Deci. E vorba despre un baiat, care vara trecuta cica, ii placea de mine si odata cand am iesit de la scoala m-a tinut si ma "pupat" pe buze.
Acum[de 1 saptamana in coace]se uita la mine si acum 3 zile cand s`a uitat mi-a zambit, si i-am zambit si eu. Dar in perioada dinte vara trecuta pana acum el a mai fost combinat cu o colega de la mine din clasa, si cu o fosta prietena de-a mea.Si in perioada aia se mai uita la mine dar nu ca acum.De asemenea, azi ma duceam cu o fata la supermarket si cand am trecut m`am uitat la el si s`a uitata si el la mine. Dar cand m`am intors de la supermarket, cand sa trec s-a pus in fata mea[manca seminte]si a aruncat cu o coaja in mine.Adica,ma necajeste, si mai mereu cand trec pe langa el ba ma sperie, gaseste mereu ceva.{Apropo si eu il plac}

Deci ce parere aveti? Ma place sau ce?:Ssad

Multumesc

4 răspunsuri:
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

E clar ca te place, dar fie e prea timid(in cazul asta ar trebui sa faci tu primul pas) ori vrea doar sa se joace cu tine, nu vrea neaparat o relatie(in cazul asta ar trebui sa discuti serios cu el).

| irina20 a răspuns:

Eu cred ca te place, si inca mult. Dar ca sa fii mai sigura afla de la prietenii lui.Pana atunci fa-i jocul, zambeste-i, flirteaza cu el, da-i de inteles ca si tu il placi.Bafta!

| Smile_5509 a răspuns:

Pfiu...intreaba un prieten de-al lui daca te place

| LoveMusic a răspuns:

Ar putea fi un semn că te place, dar ar fi şi un motiv şi că vrea doar să-şi bată joc de tine. Încearcă să te apropii cică de el şi să afli mai mult de cât vrea să ştii [cum spune zicala,"trage-l de limbă". Vezi să nu te apuci să-l tragilaughing]. Aşa că, atunci vei fi pregătită. Aşteaptă-te la orice şi resemnează-te dacă te părăseşte apoi. Succes!