Domnu' Salam...noul minune sau ceva.
2 miliarde de lei noi sunt 500 de milioane de euro...deci nici notiunea banilor nu prea o ai clara.
In lei noi, la fel nu e rau, sunt vreo 45000 de €, care tot greu îmi este sa cred ca s-a aruncat in 2 ani cu banii astia in tine fără sa fii unu din baietii din titlu.
Acu mai in gluma, mai serios nu cu bani ai sa gasesti dragostea, sau cel putin nu asa, decât la zdrente cu tarif la ora, da acolo nu e cu 'love'.
Fii băiat istet, si daca ai banii astia tine-i acolo deoparte, ca o sa cresti si o sa ai nevoie de ei când o sa cresti, esti tânăr si o sa vina si fata minunata pe sistem turbo cum ziceti voi, si or sa iti folosească banii sa o impresionezi, dar nu asa ca la piata, schimb miliarde pe iubire.
Nu toti au parte de un " suflet pereche". Cu gandirea asta a ta poti sa-ti iei gandul de la asta. Cum a putut sa-ti treaca prin cap sa platesti o fata ca sa te iubeasca? Cred ca nu esti prea intreg la cap. Cine accepta o face doar pentru bani.
Nu ii câştigi dragostea dândui bani, nu-i curvă ca să-i dai bani si s-o fu*i doar poţi să îi faci cadou, niste flori o cutie de bomboane, să te aranjezi frumos şi să ştii ce să vorbeşti cu ea . Fără frica.
Fratele meu, mai bine te rogi. Si iti doresti o astfel de dragoste? Nu realizezi ca nu vei fi niciodata fericit daca nu esti iubit? Atingerea unei femei care te iubeste, e cea mai importanta. Tu ce vrei de fapt? Nu dragoste? Daca vrei mangaieri, te duci la prostituate dar e penibil. Omule, esti muma padurii? Serios! Ce DJ-ul lui peste esti daca castigi atatia bani? Pai fetele baga in seama DJii.
Ce tampenie, pai ori vrei sa cumperi o fata ori sa iti gasesti sufletul pereche?
La 17 ani deja gata, consideri ca ai trecut suficient de mult prin viata si prin dezamagiri incat sa fii sigur ca nu vei gasi niciodata iubirea? )
Ai dat macar BAC-ul deja? A, nu, stai ca esti inca MINOR!
Ce naiba? Cu atitudinea asta nu ajungi nicaieri. Esti inca foaaaaaarte mic.
Si daca esti timid ce? Se trateaza! Inceteaza sa mai dai importanta refuzurilor, ia-le ca pe ceva total impersonal si o sa vezi ca usor, usor te detasezi de timiditate.
Dragul meu, mai bine de banii aia ia-ti o carte de gramatica si creiaza o relatie frumoasa cu cratima in special!
Sal.la toti care nu credeti eu pentru banii aceea am muncit asa incontinu^ daca intelegeti.plus ca am avut si o mostenire mai micuta.credeti.ma mi.am pus in cap de la 15 ani sa strang.banii multi.doar sa ma iubeasca o fata si sa stea una cu mine+ ca din banii astia iau si dobanda. mi.am propus sa castig dragostea unei fete.nu cu banii dar daca cu altceva na.m cu ce.cand ma uita la alti ca din 2 vorbe are prieteba.si eu dau atia banii si unele ar prefera banii fara mine.e greu nu stiu. daca mai am sanse