O sa ti zic ceva ciudat:amandoua vino in Romania dati o noua sansa cu fostul,vezi ce simti, daca intr-adevar merita si important este sa vezi daca vei fi singura din viata lui, daca si tu il iubesti pentru ca tu ai ramas cu gandul la"ce ar fi fost daca..."; daca intr-o luna vezi ca il iubesti cu adevarat si simti ca el este "alesul" alege-l pe el dar sa te gandesti si la consecinte: ati pierde multe momente; el plecat intr-o alta tara ar fi o relatie la distanta care nu functioneaza intotdeauna in sensul ca nu ar fi acolo pentru tine mereu; o relatie de 4 ani inseamna mult gandeste-te si la ce ti ofera actualul si daca simti ca cu el poti cu adevarat sa fii fericita nu i da cu piciorul gandeste-te foarte bine la pasul pe care il vei face; punde pe hartie calitatile amanduroraandar si defectele, pune ce ti ofera fostul dar si actualul, pune totul in balanta si atunci o sa ti dai seama ce ti doresti cu adevarat
Parerea mea e mult mai bine asa traiesteti viata cu un baiat apropiat de varsta ta si daca apare stati vorbiti calm nu mai da o relatie sigura pe "o aventura" sincer in ziua de azi nu mai merita si chiar tu vei regreta asa cum am facut si eu."frumusetea adevarata se ascunde sub lucrurile simple" asta gasi in prajitura mea cu ravas.si cred ca-i adevarat de ce sa traiesti o viata complicata langa un om complicat cand poti trai o viata simpla langa un om simplu? PWP sper ca ti-am fost de ajutor
Mah vere @ilovemusicboy pot sa am si 10 ani daca stiu ce-i aia vata si ce dracul ii zisasi tu nu e sfat a da un sfat inseamna sa-i spui cum sa procedeze nu cum zisasi tu si nu ne-ai cautat sa vezi daca suntem vaci sau daca suntem boi ma-ntelegi tu?asa ca taci acolo ca nici nu stii despre ce e vorba
@amemiss:in viata trebuie sa risti ca sa castigi
tu hotarasti daca merita sau nu!
@bia0000 daca l-as alege pe el, as pleca cu el, nu ar fi o relatie la distanta.E riscant ce ma sfatuiesti tu dar ai oarecum dreptate!
@dolcE pai asta e, am zis ca daca dupa atata timp nu l-am uitat, ceva se intampla.Si daca mergem amandoi in tara sunt convinsa ca o sa ma caute si o sa ma si gaseasca, il cunosc.Deci e inevitabila intalnirea
In primul rand...nu inteleg cum dupa 5 ani inca te mai poti gandi la el? in al doilea : la actualul nu te gandesti? daca te iubeste si esti cu el de 4 ani? si daca veniti aman2 in Romania nu inseamna ca trebuie sa va vedeti.eu zic sa-l eviti ca nu te forteaza sa iesi cu el
Te sfatuiesc sa alegi cu inima nu cu mintea alege-l pe cel pe care il iubesti cu adevarat...:*
Mutubal întreabă: