| MititiCa a întrebat:

pun din nou intrebarea la alta categorie, pentru ca la Sanatate nu`mi raspunde nimenistraight face. decibatting eyelashes

Am o problema si as vrea niste sfaturi de la voi.

in ultima luna, am avut niste stari tare ciudate. adica mie foarte, foarte rau. ajung aproape in prag de lesin, sunt lipsita de vlaga, nu am chef de nimic. si ma tine cam 2 zile. in luna asta am patit`o deja de 2 ori. e naspa ca nu stiu ce am.

sa fie de la lipsa de calciu? sau eu stiu.

de obicei i`au o fiola de Algocalmin si, in 2 zile imi trece.

deci stie cineva ce pot avea?big grin

PS:cred ca am anumite probleme cu inima, adica. atunci cand fac un efort mai mare, cum ar fi sa ma joc fotbal, sa aleg, sa merg cu bicicleta, in secunda 2 de abia mai respir. si mai patesc seara cand ma pun sa dorm, efectiv nu`mi pot trage aer in piept pana nu ma ridic in fund. DC?

ajutati`ma va rog. ai mei zic ca nu am nimic, dar totusi sunt destul de ingrjorata:yawn

fundita + voturi. (mz:*:*)

Răspuns Câştigător
| zapacita05 a răspuns:

Probabil esti anemica si eu mai patesc asa, si imi iau de la farmacie filole de calciu asa le zice 2, 3 pe zi eventual fa o consultatie la doctorul tau de fam. si nu mai sta asa e sanatatea ta pop si ai grija de tine

3 răspunsuri:
| Lullabies a răspuns:

Anemie.

| nikol a răspuns:

Si iubi meu a avut asa si el are brobleme cu inima.el a patit asa de la insolatie ca a lucrat in soare toata ziua si se simtea rau debia mergea avea teperatura, frisoane seara.ii trecea atata timp cat isi tineau efectul pastilele ca dupa aia o lua de la inceputsad

| cohyChocolate a răspuns:

Cred ca esti anemic cum a zis si userul dinaintea mea dar ai putea fi si gravida sau sa ai pleumonie! Incearca la un doctor! FUNDA