| fede12 a întrebat:

puteti sa ma ajutati mie imi place de un baiat si lui de mine (cred) adica acum cateva zile mia spus ca ma iubeste si m'a intrebat daca vreau sa fiu cu el, si eu i-am spus nu stiu. apoi a 2a zi la scoala o colega se tot tinea dupa el. se putea in bratele lui..etc. si fata aia nu stie sa faca decat misto..si cred ca si el a inceput s'o placa si nu stiu ce sa fac sa ma placa inapoi! ce sa fac?! acum trebuie sa ii dau o provocare ce provocare sa ii dau? sa'i atrag atentia..nustiu! sad Fundaaa:X

Răspuns Câştigător
| Georgiana1123 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el, nu sa il faci sa te placa din nou. Daca te-a placut si atunci, te place si acum ca doar nu a trecut chiar asa mult timp.

Si daca e cum zici tu de fata aia, o sa isi dea si singur seama si nu o sa fie ceva serios intre eiwinking

4 răspunsuri:
| EuSuntAlex23 a răspuns:

Asa sunteti voi fetele, refuzati chiar daca va place de el si dupa nu stiti cum sa faceti sa-l atrageti inapoi. Iti dai seama ca s-a simtit prost cand i-ai spus ca nu sti, eu zic sa ii spui ca te-ai gandit la intrebarea lui si ca vrei sa incepi o relatie cu el.

| delmalina a răspuns:

Arata-i tatele. sigur o sa ramana cu tine pe veci laughing))

| fede12 explică (pentru delmalina):

Nu sunt tarfa!

| buzeduulci a răspuns (pentru fede12):

Iti dai seama ca era o gluma, nu?