| privata56 a întrebat:

Puteti sa-mi dati si mie un sfat? Am stat cu un coleg de la mine din clasa timp de 4 luni, am inceput sa tin la el, a inceput vacanta de vara si tot ne certam din diverse motive, in fine ne-am despartit..si acum ca a inceput scoala il vreau din nou al meu, el le zice colegelor mele ca s-a terminat tot intre noi doi, o tot intreaba pe o colega daca` intreb de el, altei colege ii zice ca vrea sa stea cu cineva din scoala sa ma faca geloasa, si astazi de exemplu la scoala statea in banca cu o alta colega, radeau glumeau multe chestii, voi credeti inca mai tine la mine? pentru ca in timp ce stateam cu el mi-a demonstrat de multe ori ca tine la mine si daca imi puteti da un sfat ori sa-l las in pace(ceea ce nu prea ppot ca tin la el mai mult ca niciodata) ori sa incerc sa vorbesc cu el(ceea ce nu prea pot sa fac, imi este rusine, greu ) va rog ajutat-ma! dau fundda

Răspuns Câştigător
| Camelisa a răspuns:

Buna,poate ca vrea sa te faca geloasa, de fapt asta vrea sigur.din moment ce a si zis ca vrea sa fie cu cineva din scoala, incearca sa te consolezi cu gandu ca este gata, sa te faci de ras?! mergand la el? pentru ce? NU merita! crede.ma!

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Asa s-ar parea ca inca tine la tine dar poate nu mai vrea sa fiti impreuna

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Pare ca tine, ori te vrea mai mult din orgoliu. Daca nu ai de gand sa discuti cu el, atunci nu vei rezolva nimic. Intreaba-l intr-o zi daca mai tine la tine, si spune-i faptul ca tu inca o mai faci. Daca inca te place, nu vad de ce ar refuza. happy
O zi placuta!

| privata56 explică (pentru Adry05):

Nu pot sa il intreb asta, dupa nu o sa pot sa ma mai duc la scoala de rusine, nici nu se mai uita la mine e preocupat cu colega ce-a noua care se tot tachineaza

| denisaijd a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el chiar daca iti e rusine lasa rusinea deoparte sau lasa-l in pace si vezi daca te cauta funda?