Se dezbraca oamenii, si se introduce... "flagrantu" in "flagranta". Adica pe bune, nu stiu ce raspunsuri te astepti tu sa primesti, mai bine te uiti la un film pentru adulti.
pe bune
Aș vrea să-mi spui pas cu pas cum de ai reușit să postezi întrebarea asta.
În cât timp, crezi tu că scriu eu peste 50 de pagini de text, scris cu literă mică, la calculator, nu vrei prea multe pentru o fundă? Pot să scriu și 500 sau 5000 de pagini, pe tema asta, dar ce interes am! Citește despre toate modalitățile de a evita o sarcină. Învață despre utilizarea asociată a următoarelor mijloace de protecție, anti sarcină : protecția biologică, burețel acid, sterilet, diafragmă, spălătură vaginală acidă etc nu doar prezervativ că astea se mai și rup. O femeie apelează la : avort la cerere, dacă nu vrea să păstreze sarcina respectivă. Ideal este să eviți sarcina. Există și riscul, că la un avort să îți zgârie, taie, sau chiar să îți perforeze uterul, din greșeală, în timpul acelor manevre medicale. Din fericire, nu prea se întâmplă, la fiecare avort. Avortul este o operație cu risc foarte mare, că nu vede ce face. Deci amână treaba cu bărbații, până afli mai multe, despre cum se evită o sarcină. În cărți de sexologie găsești diverse, pe care ar trebui să le cunoști. Inclusiv pas cu pas cum se face sex. cum se procedează. sex intre o virgina si unu cu ceva experienta, aproape că aș putea spune, că experiența lui teribilă, în materie de sex, ar ajunge chiar, aproape de glezna broaștei.
Daca are experienta o sa te "indrume" el. Nu e nevoie sa stii mare lucru mai ales daca stie ca esti virgina. E normal sa ai dubii ca nu stii ce sa faci prima oara. Totusi poti sa il mangai si sa il zgarii pe spate cand ai orgasm, nu trebuie sa stai ca o statuie
Mai bine stai asa virgina.'Unu' ala de care zici tu o sa te f**a si te va lasa intr-un sfarsit.
Cu ce te alegi?
Ei bine cu inima franta si gaura de covrig.
Probabil faceti dus, apoi va dezbracati, apoi faceti sex. serios. uite-te la un film.
De ce insisti sa te grabesti?
E cea mai sigura cale spre regrete tarzii!
Nu esti pregatita, mai asteapta!