| eax a întrebat:

Buna raspunde-ti-mi si mie va rooooog.sunt imtr-o mare dilema de aprox o saptamana si cateva zile simt ca nu mai tin la prietenul meu.noi am avut cateva probleme.parinti mei nu sunt d acord cu el, stam p ascuns impreuna, ne-am despartit o data dar tot el sa intors la mine si a zis ca accepta asa sa stam p ascuns ca ma iubeste si ca vrea sa fie cu mine.in schimb nu-mi da atentie adica ma refer la lucruri marunte sms de noate buna sa ma sune mai des nu doar ca sa iesim afara.si eu fara atentie ma indepartez de orice persoana si simt ca deja m-am indepartat de el nu ma mai gandesc la el non-stot, nu mai simt nici un fior cand imi imaginez cum ma ia in brate, nu mai simt ca vreau sa fiu cu el prefer cu prietenii. el tine la mine foarte mult si eu crd ca tin la el si nu as vrea sa ma despart de el pentru ca ma apucat p mine acest ton d o saptamana si ceva dar nu stiu daca e trecator.si ma sperie nu vreau sa il fac p el sa sufere dar nici p mine.la inceput credeam ca e c vreau eu bine ca si acum mai cred dar vin multe persoane si imi spun ca nu e de mine, ca e copil si sa fiu cu altu mai matur si a si aparut un tip nou care ma place si sincera sa fiu si mie imi place de el, dar e cam maree de ani si mi-e frica sa nu las o persoana la care tin si tine muult la mine sisa ma arunc in bratele altuia si sa isi bata joc de mine ca e diferenta de 10 ani intre mine si tipul nou. c sa fac? c parere aveti? funda si vot:*

Răspuns Câştigător
| MaeRiAh a răspuns:

Pai mai asteapta sa veizi daca chiar nu iti place de acel baiat si daca simti in continuare ca nu il placi despartete de el...si lasa-l naibi de mos 10 ani iti dai seama ce diferenta cand u te-ai nascut el intra in clasa a 3 a, dar totusi eu cred ca ala vrea doar dragoste nu altceva, daca esti nesabuita sa faci cu el o sa te lase dupa ce se satisface... funda te rogggg

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat