| andreeaaa1 a întrebat:

RAspuns urgent! Cum te poti desparti de o persoana pe care nu o placi?
fundita

12 răspunsuri:
| Crina_8634 a răspuns:

Ii spui ca iti pare rau, ca ai incercat, dar nu sunteti potriviti unul pentru celalalt. Sau ii poti spune ca te gandesti de mult la cineva si nu are rost sa continuati in minciuna.
Daca nu-l simpatizezi deloc spune-i sa-si vada de treaba ca tu ai alte planuri incepand din prezent thinking

| RXN a răspuns:

Pur si simplu ii spui cu subiect si predicat ca nu mai vreti sa fiti impreuna si ii expui intr-un mod cat mai rational cu putinta argumentele.

| amc a răspuns:

Ii zici direct "Vreau sa ma despart de tine.relatia numai poate continua deoarece nu te mai plac sau nu te plac".

| Iulia_4983 a răspuns:

Simpluhappy
spune'i adevarullaughing
fundita?>big grin

| krystal02 a răspuns:

Spune-i adevarul. Altfel nu ai cum. Spune-i ca nu mai tii la aceea persoana ca inainte, este speciala pentru tine... dar situatia nu mai poate continua asa. Spune-i ca vrei o pauza. Sunt sigura ca va intelege. Succes.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

În primul rând nu ajungi să fi cu o persoană pe care nu o placi, dar totuşi în cazul asta îi spui frumos că e mai bine să vă despărţiţi. E simplu. Baftă!

| Andrei_2901 a răspuns:

Eu sunt spet esi cu persoana aceia la intilnire intr-un parc undeva si treci pe linga ia si saruta pe alta persoana si zi ca ai avut pe altcineva

| Șâret a răspuns:

In aceasta situatie am fost eu...pana acum in jur de o ora, cand i-am prezentat baiatului in cauza o alta fata draguta.Incearca!happy

| Isa_5295 a răspuns:

Cel mai usor ar fi sa vorbesti cu ea fata in fata sau daca nu o convorbire foaarte frumoasa pe mess sau la telefonbatting eyelashes!
fara fite. cat mai naturaal. bafta ^^

| GyeBaek a răspuns:

Ii zici adevarul.

| crazy_5962 a răspuns:

Trebuie sa ii spui ca vrei sa va despartiti si ca este mai bine pentru amandoi sa nu mai fiti impreuna. Poti sa ii spui ca puteti ramane prieteni.Adui cat mai multe argumente pentru care nu mai puteti fi impreuna...

| Redoni89 a răspuns:

Incearca sa te desparti intr-un mod frumos si lasati lo de buna ziua dar de ce vrei sa te desparti? inseamna ca ti-a placut de prima data dar acum nmai iti place.