| crazy_5962 a întrebat:

Buna ...raspuns urgent dau funda.de la un timp fostul meu iubit sta cu mine foarte mult, ma ia in brate, imi ridica fusta, imi pune mana pe picior.Ieri i-a zis unei fete exact asa,, Nu imi place de tine esti vagaboanta, imi place tot de ea"nu stiu ce sa cred credeti ca ma place din nou prieteni spun ca da. dar vreau si parerea voastra

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai...si eu am avut problema asta si m-am prins de tentativa lui.
Cel mai probabil vrea sa te faca sa ai sentimente pentru el iar, ca sa iti faca rau pe urma.
Insa daca nu e asa, iti urez succes si noroc. Si daca il intrebi nu rezolvi nimic, poate minti. Asteapta sa iti propuna el sau daca nu ai rabdare intreaba-l doar: "de ce esti asa prietenos cu mine?"

12 răspunsuri:
| pink10 a răspuns:

Pai din cate spui tu, eu zic ca da big grin
Nu iti pare bine?batting eyelashes

| alexutza003 a răspuns:

Ori ii place de tine or vrea sa profite de tine una din doua

| Ingerash a răspuns:

Da te place dar mie mi se pare cam nesimtit si pervers ca sa poarta asa...dar treaba ta, daca tie iti place de el asa impacati-va

| sagetator a răspuns:

Da,tine la tine.

| dOody a răspuns:

Pai asta nu iti poate spune nimeni altcineva decat eltongue. Incearca sa ai o discutie mai serioasa cu el si sa vezi daca te place intr-adevar sau nu! Bafta:*

| Heath a răspuns:

Deci tu il lasi sa-ti ridice fusta si sa-ti puna mana pe picior? Cat e ora si in ce zile esti libera?

| crazy_5962 explică:

Nu nu il las ...il alerg prin curtea sc ii spun sa inceteze...dar face mai rau

| crazy_5962 explică:

Ba da imi pare foarte bine pentru ca l-am iubit foarte mult...si nici acum nu pot spune ca imi este indeferent inca mai tin la el.

| bebitzu a răspuns:

Si eu zic la fel, te place. Acum depinde de caracterul fiecaruia, si eu de ex as vrea mai mult decat orice sa ma impac cu fata care a insemnat mai demult totul, insa stiu ca daca iubeste/place pe altcineva nu am de ce sa ma bag in relatia lor. Prin urmare, daca vreau sa ma impac cu cineva in nici un caz nu "ii ridic fusta" sau sa ii pun mana pe picior, ci mai degraba incerc sa imi cer iertare de fiecare data cand am ocazia, asa e felul meu. Depinde mult de caracterul lui, dar eu zic ca da, te place.

| gaga_1887 a răspuns:

E clar ca vrea sa faci sex horny mica, dar ce tie nu-ti place, ii faci si un blowjob sa se simta si baiatul bine

| gaga_1887 a răspuns:

De ce nu il faci fericit pe saracul baiat cun un sex oral cu finalizare?

| radutorres9 a răspuns:

Pai cred ca-i place dar eu zic daca in relatia cu el te-ai simtit bine si nu-i un smecher dala eu zic sa-i mai dai o sansa