| Bananacantareata87 a întrebat:

Buna, recent am avut o "relație sexuală" cu iubitul meu, fiind prima dată pentru ambii. Acesta a intrat o dată, a ieșit și a mai intrat odată, fără prezervativ, sunt șanse să rămân însărcinată?

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, sigur ca sunt sanse de sarcina, daca baiatul avea sperma pe teava si daca ti erai in perioada fertila, sarcina s-a prins imediat!

| Goete a răspuns:

Daca esti "Bananacantareata" si ai banana, cand a intrat a fost in fund, deci nu raman insarcinat"ă".
Sau unde a tot intrat si iesit, in camera?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Da, normal.
Citeste despre legatura dintre lichidul preejaculator si riscul de sarcina
https://www.sfatulmedicului.ro/......cina_17592

Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti

| Mindfulness a răspuns:

Așa zici de parcă a intrat in depou.

| Robert2526 a răspuns:

In teorie se poate...dar cel mai probabil nu este cazul. Eu nu m-as ingrijora

| annonimaaaa555 a răspuns:

Da. Exista lichid preejaculator. Nu va mai jucați asa. Folosiți prezervativ sau tu anticoncepționale

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Anticoncepționalele nu sunt bomboane, sa le ia la recomandarea necunsocutilor de pe TPU.
Putin mai multa grija ce recomanzi copiilor astora care habar nu au de nimic.
Mai este unu Robert2526 care recomanda "ia anticonceptionale 1 an". Lui ii iese un comision de la companiile farma. Tu ce scuza ai?

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Scuza mea este ca asa mi s-a zis(de către ginecolog). Mai exact mi-a zis ca fetele pot sa ia anticoncepționale de la 15 ani și dacă le prescrie medicul și nu iau ele de capul lor, atunci nu ar trebui sa fie side effects. Și anticoncepționalele sunt cele mai sigure. Bineînțeles dacă sunt luate corect.

La ce ar trebui sa ma uit?

Mi-am dat seama. Cum am zis...nu la fiecare persoana e la fel. Nu toate ingrasa și nu toate se ingrasa. Depinde foarte mult. Mie Ginecologul mi-a zis ca dacă vad semne de genul, sa merg înapoi deoarece anticoncepționalele "nu sunt compatibile" cu corpul meu. Eu zic doar ce știu de la ginecologul meu.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Copiii astia nu au auzit de prezervativ, daca iau pastile nu citesc prospectul si nu ajung in cabinetul vreunui medic ginecolog (pentru ca sunt minori)
De aceea, mare atentie ce le recomanzi.

În plus sunt diferite anticoncepționale. Pe unele le poți lua foarte mulți ani la rand și la altele e recomandat sa iei 3 luni si dupa 3 luni pauza. Asta nu zic numa asa, deoarece eu am una pe care pot s o iau încontinuu pana vreau copil și o prietena de a mea are din aia ce ia 3 luni si dupa 3 luni pauza. Am mai văzut și chestii de genul ca aduc infertilitate și l am întrebat pe ginecolog. A zis ca nu e adevărat și infertilitatea vine de la alte probleme

Bine. Îmi asum asta. Eu majoritatea timpului, totuși le zic sa meargă la ginecolog pentru anticoncepționale și sa nu ia de capul lor

Răspuns utilizator avertizat