"mă simt deshidratată" Auuu cum e astaaa )
ha hahaaah parca cersesti p
ce nemernic. ar trebuie sa se excite numai cand te-ar auzi spunand asta
"și deja parcă mă simt deshidratată, simt că fără spermă mi se lipește limba de cerul gurii" =]]
Pai daca tot iti e asa mare sete, ti-o potolesc eu... prin a te BIRUI cu LUMINA SFINTA a IMPARATULUI HRISTOS!
Aaa nu cred ca ai facut bine ca i ai zis ca ai mai facut oral si anal cu altii, in momentu ala. incearca sa i schimbi ideea asta, nu-l lasa balta asa usor
Mulțumesc pentru răspuns. Tu ce ai face în locul meu?
Sincer as incerca sa-i schimb parerea despre treaba asta, dar usor, cu rabdare. daca nu merge din prima, mai incerc. adu argumente din ce in ce mai puternice. in final, daca tot n o sa vrea...nu stiu. daca tineti unu la altul eu zic sa te obisnuiesti fara.
Bai pentru ca un barbat asa de treaba te scuteste de un gest asa bleahhh tu mai si conetezi.Si pe langa asta iti face si el dar daca vrei si tu sa ii faci spune-i ca vrei sa ii faci si tu si ca altfel te superi si ca nu inseamna ca esti cu//a inseamna ca ti mult la el
Pai si atunci, cum e cu intrebarea de mai jos?
E mai tare setea decat morala crestina?
în 20 Iunie | cineva302465 a întrebat:
Fetelor, voi când faceți sex oral nu vă temeți că Dumnezeu vă va pedepsi? Voi de ce puneți plăcerea pe primul loc dar la consecințe nu vă gândiți? Lui Dumnezeu nu-i place sodomia...Și cum mai aveți tupeul să spuneți în cazul în care cineva vă întreabă (*tu crezi în Dumnezeu*?) că *da, sigur că eu cred*? Am văzut filme pentru adulți diin categoria *amatori* în care femeile care făceau sex oral bărbaților, purtau la gât crucea lui Dumnezeu...Cum puteți avea tupeul să spuneți că voi credeți în Dumnezeu și să purtați crucea la gât când voi sunteți desfrânate și faceți sex oral, ceea ce lui Dumnezeu nu-i place, pentru că El pedepsește grav sodomia. Voi interpretați acum ce și cum vreți, dar sper ca măcar unii/unele să înțeleagă ceea ce am spus.
Sexul se face atunci cand esti indragostita complet de o persoana si ca, prin acest act dovedesti ca il vrei langa tine mereu, ca este al tau. nu este ok sa faci sex cu mai multi baieti, gen.da, v-ati despartit aia e, s si dupa sa iti faci alt iubit si poc.
te sfatuiesc sa nu mai fii asa usuratica si sa o faci cu toti partenerii. dar daca asta e stilul tau de viata, e ok. daca baiatul nu vrea sa ii faci oral ar trebui sa fii mandra ca nu e orice obsedat. dah..succes
Spune-i ca tie iti face placere si ca asa simti ca si el are destula incredere in tine incat sa te lase. Eu asta as zice. Sau l-as lega de pat ))) dar noi suntem "fete cuminti"
kakarot întreabă: