| Aneel a întrebat:

recent am fost cu un baiat 3 luni dar ieri am aflat ca s-a indragostit de altcineva si ne-am despartit...acum sufar si plang, va rog daca ma poate ajuta cineva cu un sfat cum sa-l uit. As fii recunoscatoare sad

Răspuns Câştigător
| DeDeSupraDoza a răspuns:

Um ok, ar fi bine sa vorbesti cu cineva despre asta., cineva in care ai incredere de ex : o amica? care te va face sigur sa razi si sa te simti bine. de altfel poti sa stai cev timp si sa te gandesti daca merita sa suferi sau nu. Ca in majoritatea cazurilor nu merita mai ales tipi. happy daca mai ai nevoie de ceva sa'mi spui ^^, sper ca te'am ajutat.

8 răspunsuri:
| CristiB93 a răspuns:

Daca vrei te ajut eu, dar numai pe mess, aici nu pot. imi spui daca vrei sa iti las id meu happy

| Aneel explică (pentru CristiB93):

Okey.vreau sa ma ajuti sad

| YoBuDy a răspuns:

Dupa cum bine stii viata merge inainte, chiar daca el s-a indragostit de altcineva nu e un capat de tara, indragosteste-te si tu de altcineva, pentru ca e doar o perioada de timp pana vei gasi si tu pe cineva... viata nu se termina la el sau la tine, eu zic sa iti vezi de viata ta si sa fii indiferenta ca e mai bine.

Succes

| EaEmma a răspuns:

Ar trebuie sa-ti cauti si tu pe altcineva, si asa vei trece mai repede peste momentul acesta naspa.Trebuie sa te gandesti ca viata merge inainte, nu se termina aici, nu are rost sa plangi, nu merita...Gandeste-te ca viata e frumoasa

| psty a răspuns:

Sunt doar 3 luni de relatie. de ce sa plangi si sa suferi?

| Aneel explică (pentru psty):

Pentru ca eu chiar l-am iubit si este prima mea dragoste...

| CristiB93 a răspuns (pentru Aneel):

Cryss.cryss32 id meu happy

| GhirlenuJorjel a răspuns:

Gaseste-ti si tu alt baiat si fa sex salbatic cu el apoi o sa il uiti instantaneu. Apoi el o sa vina la tine ca un catelus de plus.