| izabelamnr1 a întrebat:

Bună,recent am inceput sa vorbesc cu un baiat ne stim de foarte mult timp,tot insista sa iesim,imi placea de el de ceva timp dar nu dadeam importanta era ceva spontan,si am iesit pana la urma a fost ok am stat,ne am luat in brate,dupa nu ne am mai scris, credeti ca are orgoliul la fel ca al meu si ar trebui sa i scriu eu?

9 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Sa nu-i scrii. Acum nu stiu cat timp a trecut, dar de obicei, faptul ca dupa intalnire nu-ti mai scrie, inseamna ca nu i-a placut ceva la tine si cel mai probabil si-a pierdut interesul.

| izabelamnr1 explică (pentru wildthing):

Nu e întâlnire! pur si simplu am iesit putin si ma intreba multe dar nu prea vorbeam cu el ma comportam eu nasol..ma gandesc ca poate din cauza asta

| wildthing a răspuns (pentru izabelamnr1):

Pff, e evident ca din cauza asta. L-ai lasat cu impresia ca nu il placi.

| MarianWLF a răspuns:

Daca era sa fie ceva intre voi nu iesea o intalnire atat de seaca, poate l-ai placut dar acum nu mai esti sigura, poate a vrut ceva mai mult dar te-ai comportat aiurea ca am citit mai jos si a ramas cu impresia ca nu vrei nimic, situatia a ramas ciudata, nimeni nimic, amandoi taceti, parerea mea vedeti-va fiecare de drum.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Măcar întreabă-l dacă mai trăiește...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"imi placea de el de ceva timp"
Atunci de ce te-ai comportat nasol?
Esti a nu stiu cata persoana care se comporta asa.
Apoi vii sa intrebi pe TPU de ce nu-ti mai scrie ala!
De aia!

Pana la varsta asta nu ai invatat sa te porti civilizat, indiferent ca-ti place sau nu de tip?
Nu stii ce vrei de la viata? Ca daca ai sti, nu ti-ai da cu stangul in dreptul.

Ce raspunsuri sa-ti dam noi? Invata sa te porti!

| Miruna333 a răspuns:

Nu. Baiatul daca este interesat, iti va scrie, daca nu, la revedere.
Crezi ca el nu poate scrie, nu vrea. Simplu

| Kufu95 a răspuns:

Da, de ce nu? Că tu ai spus că şi ție îți place de el.