| Alexandra28Soul a întrebat:

Recent ( cam pe 29 dec 2012) am avut contact sexual neprotejat cu prietenul. El zicea ca nu si-a dat drumul. Mi-a venit menstruatia dar azi dimineata mi-a dat un mesaj cum ca se presupune ca vom avea un copil. E posibil sa fi ramas insarcinata si totusi sa am menstruatie? rog seriozitate

11 răspunsuri:
| Kylexy a răspuns:

Da poti ramane insarcinata, poti avea ciclu menstrual timp de 2 luni si poti sa fii insarcinata, fugi la farmacie si ia-ti un test de sarcina chiar 2 dar sa de producatori diferiti.

| Alexandra28Soul explică (pentru Kylexy):

Si ca sa imi cumpar un test de sarcina trebuie sa am vreo varsta anume sau vreo trimitere ceva?

| Kylexy a răspuns (pentru Kylexy):

Nu testele de sarcine se pot cumpara din farmacii da-mi add la alin_vali_2008

| LolaLollita a răspuns:

Stai linistita, sansele sa fii insarcinata sunt foarte foarte mici.
Daca vrei un test de sarcina, mergi la farmacie si cere unul, nu conteaza ce varsta aihappy

| Molecula a răspuns:

Nu ai cum sa ramai insarcinata daca nu s-a terminat in tine, sau a mintit, da tu trebuie sa stii daca s-a terminat sau nu in tine

| Alexandra28Soul explică (pentru Molecula):

Ai putea te rog sa ma bagi in lista ta la mes si iti explic ce si cum ca sunt panicata toata soul_alexandra e id-ul meu

Răspuns utilizator avertizat
| ThePunkGuy34 a răspuns:

Nu prea e posibil.Dar ar trebui sa consulti un ginecolog pentru siguranta.

| SwweetGirlFuny a răspuns:

Ar fi cel mai bine sa te consulte un ginecolog sau sa-ti faci un test de sarcina sa scapi de dubi bafta

| Alexandra28Soul explică (pentru SwweetGirlFuny):

Si ca sa imi cumpar un test de sarcina trebuie sa am vreo varsta anume sau vreo trimitere ceva?

| Saphir100 a răspuns:

Se poate sa fie adevarat, sau poate o gluma pentru a vedea cum reactionezi. Daca vrei sa fii sigura fa-ti testul!