anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna.
Recent m-am despartit de prietena mea cu care vorbisem 6 luni, am locuit impreuna.
Eu trebuia sa plec din oras deoarece eu nu eram de acolo, si chiria plus intrerinerea etc nu era rentabil cu viata mea singur fiind.
Am venit acasa la parintii mei intr-un oras mai mic insa aici nu prea ma regasesc. Adevarat nu platesc nimic dar mai greu cu oportunitatea.
Credeti ca am luat decizia ok?

5 răspunsuri:
| teodro a răspuns:

Pai avand in vedere ca va stiati doar de 6 luni cred ca ai luat decizia cea mai ok. Macar acum nu mai trebuie sa te ingrijorezi cu chiria sau intretinerea etc., o sa mai gasesti pe cineva cu siguranta cu care o sa te intelegi iar daca treaba a fost serioasa si chiar "a fost sa fie" cum s-ar zice, cel mai probabil o sa va intalniti iar. Daca te macina gandul ca nu ai luat cea mai buna decizie pentru relatia voastra, poti incerca sa-i dai un mesaj si sa-i explici mai detaliat situatia, poate o ajuta pe ea sa inteleaga mai bine de ce ai plecat dar si pe tine sa te descarci.

| Violleta2022 a răspuns:

Cati anisori ai, esti minor?

| mihai69 a răspuns:

Asta numai tu știi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde de asteptari ai tu de la viata... si de la cariera.

| adam7 a răspuns:

Păi ori erai singur ori cu prieten, sau plăteai tu toate cheltuielile?
Teoretic când revii dintr-un oraș mare într-un loc mai mic, ai două chestii:
1 te simti bine și te regăsești în liniște, fiind acasă între amintiri.
2 venind din alt oraș mare cu lume și oportunități variate, als-ar putea să simți ca ai dat înapoi.
Dacă e bine sau rău tu stii.
îți poți face un rost acasă, poate chiar o familie.
Dacă nu, te poți reîntoarce ulterior la viața cu cheltuială dar cu oportunități.
Trebuie să te și zbați în funcție de ceea ce-ți dorești în viață!
La fel și cu prietena, dacă a fost o relație de calitate nu ar trebui să o pierzi, oamenii buni sunt rari în viața asta.