| ruxandraaaaioanaaaa24 a întrebat:

Referitor la intrebarea de dinainte cu grupul de whatsapp, tipul respectiv din grup insista ieri sa iesim si una dintre fete, cu care de altfel sunt si prietena, a zis ca pentru ea ar fi ok sa iasa. Eu, din pacate, nu aveam cum sa ies si le-am zis asta. Dupa, mai spre seara, ne-a intrebat el ca daca mai iesim. Si eu, in gluma, i-am zis lui ca daca vrea poate sa iasa cu prietena asta a mea ca 2 porumbei. Apoi el a zis ca vai, multumesc, ma simt foarte "apreciat" si l-am intrebat de ce si nu mi-a raspuns. Oare de ce a reactionat asa, ca doar facusem o gluma si credeam ca are simtul umorului.

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Te dorea pe tine, si s-a simtit prost ca l`ai expediat prietenei tale sad

| ruxandraaaaioanaaaa24 explică (pentru WaterDrop):

laughing Pai nu l-am expediat, mai. Am facut o gluma. El cand face o gluma, eu trebuie sa inteleg. Dar el nu trebuie sa faca la fel?

| WaterDrop a răspuns (pentru ruxandraaaaioanaaaa24):

Este binecunoscut faptul ca majoritatea baietilor cu varste cuprinse intre 12 si 30 ani, au lipsa o buna parte a creierului si gandesc cu alt organ.Asadar, desi nu mereu, te poti astepta ca glumele tale legate de relatii/fete/uneori chiar si animale sa nu fie pricepute de ei si tratate ca atare.

| ruxandraaaaioanaaaa24 explică (pentru WaterDrop):

Ok, cred ca ai dreptate, dar macar ar fi trebuit sa imi spuna ce l-a deranjat. Pe grup sau in privat. Asta e! Ma asteptam totusi la mai mult de la un tip de 27 de ani.

7 răspunsuri:
| JustStitch a răspuns:

Tipul respectiv nu stie de gluma

| JerryJerricko a răspuns:

Tipul respectiv nu a luat asta ca pe o glumă