| antoniaidk a întrebat:

Buna! Relația in care ma aflu mi se pare ca nu duce nicăieri.
Ma iubește, ma ajuta mereu, e disponibil pentru mine 24/24 dar nu sunt sigura dacă face asta ca ma iubește sau ca nu are alta treaba. Și a tatuat numele meu, am făcut un accident (din vina lui normal) dar m-a salvat, primul sau gând a fost sa ma traga si astfel am evitat impactul fiind pe partea mea. Dar nu ma duce niciunde. Muncește dar niciodată nu are niciun ban si dacă vreau sa mergem intr-un alt oras la shopping sau sa vizitam ceva trebuie sa plătesc eu pentru ca el nu are bani. Dacă nu avea bani îl înțelegeam, dar in loc sa mănânce prefera sa își cumpere țigări. Sunt de părere ca atata timp cât știe cât de mult îmi doresc sa mergem undeva doar noi 2 si in celalalt oras îmi e Ok, dar nu face nimic in privința asta, sunt de părere ca nu sunt o prioritate pentru el.
Voi ce credeți?

13 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

E zgarcit, dacă te măriți cu el o sa mănânci firimiturile de la pâine

| ania a răspuns:

Ai dreptate, relația e fără sens, poate simte ca te iubește dar e iresponsabil și cu vicii scumpe. Dacă acum accepți asa, asa va continua, sa aștepte sa îl ții tu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu prea conteaza prerea noastra. Conteaza discutia fata in fata pe care ar trebui sa o ai cu el.

| dullcat a răspuns:

Cred ca trebuie sa discuti direct cu el despre ce simti.Fiecare om are alta perspectiva in ce priveste distractia si modul de a cheltui banii. Daca nu sunteti compatibili si pe acest plan, pe langa cele importante, poate fi nasol pe viitor.

| VoidEternal a răspuns:

Daca as fi eu iubitul tau si as vedea textul asta, nu m-ar mai prinde a doua zi langa tine.

Tot ce transmiti catre el e greata, repros si sictir. Mi se pare ca iti doresti de unul de bani gata, care sa te tina in puf si sa te duca la shopping in alte orase. Cu fumatul nu sunt de acord intr-adevar, e un viciu scarbos, dar in afara de asta mi se pare ca baiatul face tot ce poate pentru tine.

Nu iti dai seama oare cat de ridicola pari cand zici ca nu esti sigura daca te iubeste, si urmatoarea fraza este "si-a tatuat numele meu" si apoi ca intr-o situatie la limita a pus viata ta, MAI PRESUS decat a lui? Si adaugi apoi "din vina lui desigur" (ce incompetent idiot, printre randuri) de parca a fost intentionat si ar fi incercat sa te omoare.

Ce importanta are sacrifiul de sine daca nu isi permite sa te scoata la shopping, nu? Asta da scara de valori, felicitari tie si parintilor tai pentru educatia pe care ti-au oferit-o.

Sincer m-a umplut efectiv de draci postarea ta, esti chintesenta materialismului.

Good luck.

| Miruna333 a răspuns:

Nu esti in relatia potrivita. In relatia potrivita nu trebuie sa ceri lucruri, ci le primesti de la sine. Asta e trist. Nu depune efort, interes, te are si e ok cu asta. Ai anumite nevoie si, cu toate ca te iubeste si te ajuta cand este cazul, nu ti le satisface.

| CleanHeart a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa iesi la o cafea cu el in oras si sa iti faci curaj sa discuti toate astea cu el, singurul sfat din propia experienta e sa nu lasati nemultumirile sa se adune si sa le discutati la timp ca 2 oameni maturi

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Mi se pare amuzant " nu sunt sigura dacă face asta ca ma iubește sau nu are alta treaba?",nu cred că își ioreste nimeni timpul asa, dacă nu te iubea îi dădea atenție lu' alta și pe tine te ținea așa de proastă.
Este foarte greu să te lași de dependenta de țigări și în loc să îl învinovățesti, mai bine le-ai sprijini astfel încât să treacă mai ușor peste aceasta problema.
Ai discutat cu el sincer și deschis de ce nu își dorește o vacanță?
Doar voi doi puteți să mergeți și pe un deal la un picnic, unde nu va costa nimic.
Toate aceste lucruri probabil sunt doar " fițe".
Dacă tu plătești pentru el, este pentru că tu accepți asta.
Nu mai mergeți la plimbări dacă nu stați bine cu banii, fiecare să își plătească pentru el.

| antoniaidk explică (pentru Alexia999997777777777777):

Pai dacă nu plătesc eu nu mergem niciunde

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru antoniaidk):

Atunci discuta cu el aceasta problema, ca nu este normal.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Ai primit niște răspunuri Doamne Dumnezeule Doamneeeeee Dumnezeuleeeee măi fato măi omule măi sufletul necăjit (mâine inima necăjit ( lui aceste "om" nu-i pasă de tine și nu te iubește într-adevăr cu Adevărat el își pune prioritățile lui pe primul loc înaintea el își pune necesitățile lui înaintea ta el nu te iubește într-adevăr cu Adevărat 10000%%%%%. Tu îi dai bani de mâncarea bani tăi de mâncare lui tul îl scoți în oraș pe bani tăi munciți de tine tui dai bani cu împrumut bani tăi munciți de tine tu nu vezi că-și bate joc de tine? Tu nu-ți dai seama ca te folosește? Tui îi dai bani de țigări mâi fato suflet rătăcit ( ăsta dacă tu nu aveai bani nu stătea cu tine ăsta nici nu se pune problema ca te iubește cu Adevărat el te ține pentru ieșit în oraș mâncarea bună distracție bani de țigări figuri și ieșirii și de munca nici nu-mi permit sa întreb dacă are sau va vrea sa numească Doamne Dumnezeule.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Nul ține în viața ta că-și va bate joc de tine deschide ochi urgent astfel de "om" va rămâne la fel să-și bată joc de munca oamenilor și să-și bată joc de pâinea oamenilor și munca lor cinstită este un om fără Dumnezeu! Și un om fără Dumnezeu este un suflet rătăcit și plin de răutate în inima lui și sufletul lui va căuta mereu să-și bata joc de oamenii și săi folosească fără ca el sa muncească cinstit să-și Câștige traiestea cinstată pâinea cinstită Doamne Dumnezeule

| Bobbi1234 a răspuns:

Posibil sa puna viciile pe primul loc. Asta nu e asa bine. Acum depinde de tine ce asteptari ai de la el. Tu poti lua o decizie in ceea ce te priveste.