in peroada cat a stat la mare si a dat seama ca de fapt te iubeste,tot ce se poate pentru ca atuncu cand un cuplu decide sa se desparta pe o anumita perioada de timp,o face ca sa si dea seama daca mai au sentimente unu fata de celalalt, si culmea ca functioneaza, in cazu tau ar trebui sa fi fericita
Stii.
Uneori e nevoie sa fii indepartat de persoana iubita, ca sa-ti dai seama ca o iubesti, ca nu ti-e la fel de bine fara ea, ca nu poti trai fara ea.
P.S. : acum, totul depinde de tine daca intelegi ce spun`
Poate si-a dat seama ca nu vrea sa te pierda.si regreta ce-a facut.. daca te iubeste..iti va demonstra.:*:*
Bafta!:*
Io i am zis la una ca m.am indragostit de ea si mi a zis ca a fost bine ca am fost sincer cu ea, ce bow is
Poate ca in tot timpul acela cand el a fost la mare s-a gandit mai bine la ceea ce vrea sa faca pe viitor.adica sa ramana cu tine sau nu.Si atunci cand a fost plecat la mare si a vazut cum e fara tine s-a gandit ca e mai bine sa ramana cu tine. Sper sa intelegi ce vreau sa zic Bafta
Face acest lucru pentru ca te iubeste, s-a razgandit pentru ca a fost plecat, ceea ce i-a dat putin timp de gandire. i-a parut rau iar acum vrea sa dea totul uitarii
Poate a gresit si el e baiat dar si-a dat seama ca te iubeste cu adevarat si ti-a spus-o