Daca nu ti-a venit ciclu nu poti sa faci plus ca ai 12 ani si nu e bine la varsta asta, poate la 17-18 e bine fundita?
Ti-a venit menstruatia? Daca da, ai o menstruatie regulata? Nu prea cred. Ce o sa faci? O sa faci sex de la varsta asta protejat sau ne si o sa ne intrebi de ce ti-a intarziat menstruatia. Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar inainte de a iti incepe viata sexuala trebuie sa stii macar esentialul despre aceasta. Sunt o multime de fete pe acest site care si-au inceput viata sexuala si pun intrebari de genul:As putea sa fiu insarcinata de la petting? Sau daca am facut sex oral pot ramane? Nu va lasati pacalite de prietenii vostri care va propun acest lucru si va asigura ca nu are ce sa se intample.
La varsta ta ar trebui sa intrebi ce carti sunt potrivite pentru inceperea anului scolar nu cum este sa faci sex! Ai grija de tine, and.keep the childhood!
pa, pa.
Sper ca nu ai de gand sa o faci de-adevaratelea!:|
http://www.google.ro/......tp?/search
Nu iti poate spune nimeni, mai concret cum ai dori tu. Gandeste-te ca ai o varsta mult prea frageda pentru a experimenta asemenea lucruri. Corpul tau este in crestere. Si mi se pare absolut banal sa o faci la varsta asta...
Nu incerca, crede-ma, vei regreta mai tarziu.la 12 ani trebuie sa te bucuri de copilarie, nu sa te gandesti la sex.stiu ca acum asa e moda, dar e mai bine sa te pastrezi pana mai tarziu, nu zic sa te pastrezi pana in seara nuntii, dar nici sa te culci cu primul care iti iese in cale. daca prietenele tale au facut-o si zic VAI CE FRUMOS E SA INCERCI SI TU zic asta pentru ca le pare rau pentru ce au facut si vor sa mai fie si altele ca ele.pe bune, nu incerca de acum, vei fi mult mai apreciata daca astepti
Bafta!
12 ani si deja vrei sa aflii ce e ala"sex"?
Intre noi 2 nu e o diferenta foarte mare de varsta si sa stii ca nu vreau sa intelegi ca te critic, insa eu la varsta ta nici nu stiam pe unde se nasc copii.
Pai daca vrei sa stii, ai sa stii la o varsta potrivita pentru asa ceva. Voi va plictisiti? Si ce rezolvi daca sti? vrei sa incerci? esti prea mica sa stii lucruri de genul asta. De ce sa iti strici copilaria, cand te mai poti bucura de ea? Eu la 12 ani vsam la un calculator, la alte chestii si totusi si acum regret ca nu am putut sa`mi petrec la maxim copilaria. Pa pa!
Nu-ti poate zice nimeni cum se face. Si da, varsta asta e mult prea frageda pentru sex si poti sa suferi foarte rau mai tarziu din cauza asta, asa ca mai bine, stai cuminte in banca ta ca mai ai de asteptat, voi copii ar trebui sa o lasati mai moale cu chestiile de genul asta, crede-ma, te depaseste.
Pur si simplu te duci la una care crezi u ca face sex o dezbraci te uiti un pic la veverita, pe urma te dezbraci scoti maimuta si o bagi la veverita si gata sexul.
Frate pe bune nu mai inteleg ce e cu toti copiii in ultimu timp la 12 ani iti arde de sex? Eu am 13 ani si ma uimesc cand le vad pe toate proastele de la mine din clasa cum se prostesc prin baie sau alte faze.
Bai inebunesc cand vad atata prostie la copii astia de 12 ani cand aveam 12 ani ca gandeam ce o sa ma fac cand voi fi mare si inca credeam in mos craciun in barza care aducea copii.credema nu incerca sa faci asa ceva.atunci cand o faci co o persoana se numeste sex si poti sa si faci cancer de coluterin sau sa contactezi sida si alte boli cu transmisie sexuala.dar atunci cand o caci singura cu diverse obiecte se numeste masturbare ...si atunci cand o faci memoria iti scade poti sa te imbolnavesti de boli sufletesti sau psihice imbatranesti mai repede sau poti sa ai mustrari de constiinta din ambele cazuri .asa ca stai cuminte si incearca sa fi o eleva silitoare ca sa nu cumva p la 18-20 de anii sa castigi bani din...munci joasnice .
Nustiu de ce te-ar interesa chestia asta. In loc sa-ti vezi de copilaria ta, tu te gandesti cum se face sexul. Get a life copila. Este mult prea devreme pentru asa ceva, la varsta ta ma jucam cu papusile. Gandeste-te la scoala nu la sex. Wtf, tineretul din ziua de azi sunt dependeti de sex.
Nooo amu-i amu, pai tu eu sunt mic n-am cum sa fac chestia era ca vreau sa aflu ma...no acu sa aleg...
Doamne nu va inteleg deloc...am zis eu cumva ca vreau sa fac? am zis doar ca vreau sa stiu.si ma faceti degeaba prost/frustrat si alte "adjective" ca nu au o treaba cu asta. vreti sa pun si eu aceleasi raspunsuri in sec? ok fine.
Nu vreau sa par rautacioasa dar totusi este chiar prea devreme...stai macar s mai cresti cativa ani, pentru ca poti avea mari complicatii o s regreti mai tarziu, esti ff mica pentru asa ceva, mai bine documenteaza-te si dupa aia iei o decizie
Buna da te pot ajuta intra pe messu meu =angerfistjakob= si iti voi zice ok. pup
mafioata_7621 întreabă: