Nimeni nu stie ce este in mintea si inima lui, ai putea sa-l intrebi, iar daca nu iti da raspunsuri concrete sa incepi sa-l ignori mai mult, pentru ca din poveste imi pare un player bun .
Cel mai probabil (dupa parerea mea) te place...
Cred ca nu ti-a spus-o direct inca pentru ca ii e frica de un refuz avand in vedere ca nu va veti putea intalni prea usor, sau orice alt motiv are el sa evite "confesiunea".
Ce pot sa iti spun... incearca sa aduci in discutie subiecte despre tot ce inseamna dragoste, poate isi face curajul sau daca chiar il placi bate-i niste apropouri /spune-i direct ca il placi. Chiar daca nu e asa bine vazut din punctul de vedere al fetelor, multi baieti prefera ca fata sa dea semne mai usor de observat cum ca sunt interesate. Daca reusesti sa fi directa cel mai probabil nu va refuza, chiar daca nu te iubeste, avand in vedere ca sunteti prieteni buni va incerca sa faca relatia sa mearga...
Nu te sfatuiesc sa rupi legatura cu el, mie imi pare ca e interesat de tine insa nu vrea sa exagereze ca nu cumva sa distruga relatia dintre voi.
Acum ramane la alegerea ta ce vei face. Mult noroc!