Daca esti sigura ca o relatie la locul de munca iti aduce probleme, atunci ai procedat corect.
Insa am impresia ca tu nu vrei sa fi folosita, in sensul ca, ai detaliat cum acei 2 baieti de dinainte prezentau un anumit comportament fara sa te contacteze iar, iar acest baiat a continuat sa te intrebe daca vrei sa iesi la un film, ceea ce iti dovedeste ca doreste ceva serios si depune efort sa va cunoasteti.
Daca nu ma insel si asta consideri, atunci afla in taina mai multe despre el, cine este, daca a avut relatii cum s-au terminat, ce isi doreste de la viitor.
Oricum nu ai gresit in nici una din momentele explicate de tine, nu consideri persoana cealalata ca te merita, nu esti nevoita sa accepti o iesire.
Nu exista prostie mai mare decat sa iti faci relatie la locul de munca. Barfele reprezinta cea mai mica problema posibila, alea apar si daca iti faci relatie si daca nu. Problema o reprezinta atunci cand va despartiti ca vii mereu cu scarba la acel job sa dai ochii cu persoana respectiva. Sau alta problema si mai mare sa existe o politica din aceea cu "relatiile de natura amoroasa intre angajati sunt strict interzise". Am lucrat in vreo doua multinationale care aveau asemenea politica. Chiar au fost facute concedieri pentru faptul ca au aflat ca doi angajati se combinasera si erau mereu dati ca exemplu cand se "mirosea" ca e rost de o alta idila intre 2 angajati. Iar lucrurile astea se afla, n-ai cum sa tii secret asa ceva ca oamenii vorbesc si observa anumite gesturi si priviri aruncate.
Erau cumva CFO si CEO? Atunci clar ca-i da afara: semnaturile lor sunt pe documentele firmei.
Insa relatiile la serviciu sunt de asteptat, asa se cunosc oamenii. Foarte multe cupluri s-au cunoscut la serviciu si n-ai cum sa stopezi fenomenul.
Ramane valabila problema dupa despartire, ca dai cu ochii de el/ea si devine un razboi al nervilor.
Acum eu banuiesc ce vrea sa spuna ea cu invitatul afara, dar mai bine o lasam pe ea sa ne spuna
" Erau cumva CFO si CEO? Atunci clar ca-i da afara: semnaturile lor sunt pe documentele firmei. "
Chiar deloc. Erau contabili ca si mine.