| Fandoenia a întrebat:

Bună, revin cu o întrebare. Am început jobul intr-un domeniu în care am activat în trecut dar erau doar fete, acum În echipa sunt și băieți. E adevărat ca mulți sunt ok și unii chiar drăguți, dar eu nu am interacționat foarte mult cu echipa de fapt, pentru că nu fumez și nu ies și nici nu prea stau. Pana acum m-a mai invitat un coleg afara care acum a plecat și nu mai este deci este fost coleg. De acela nu-mi prea plăcea atât de mult dar am vorbit de câteva ori și asa a simțit omul, nimic de zis. După care a mai urmat cineva care m-a invitat în perspectiva doar dacă vreau sa ies la un film, dar nu am simțit ca avem neapărat chimia și îl vedeam cam vulcanic oarecum puțin agresiv, nu știu. Acum m-a invitat un coleg ceva mai nou, foarte simpatic care ma atrage din punct de vedere fizic pare foarte isteț si am senzația ca ne asemănăm cam mult. Acum problema este ca nu am stat prea mult în preajma lui și am schimbat doar câteva vorbe. M-a invitat afara în timp ce ieșeam de la masa deci eram live – crupier fiind, host game live. Nu mi-ar plăcea și nu cred ca ar fi ok sa ies cu coleg afara, în plus pare la fel de imatur ca mine și poate puțin distrat ca și mine. Ma gândesc dacă îmi scrie, nu cred ca e o idee buna sa ies chiar dacă e ceva atracție fizica deoarece cu creierul meu, în secunda doi urmează demisia odată ce încep bârfele sau mai știu eu, nu voi ști cum sa fug mai repede. Concluzie? Oare am greșit ca i-am zis ca nu l-am auzit când m-a invitat afara în speranța că poate e cel mai bine să ne comportam ca și cum nimic nu s-a zis?

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Lumea bârfește oricum. E decizia ta dacă accepți sau nu să ieși cu el.

| Kiran a răspuns:

Daca esti sigura ca o relatie la locul de munca iti aduce probleme, atunci ai procedat corect.
Insa am impresia ca tu nu vrei sa fi folosita, in sensul ca, ai detaliat cum acei 2 baieti de dinainte prezentau un anumit comportament fara sa te contacteze iar, iar acest baiat a continuat sa te intrebe daca vrei sa iesi la un film, ceea ce iti dovedeste ca doreste ceva serios si depune efort sa va cunoasteti.

Daca nu ma insel si asta consideri, atunci afla in taina mai multe despre el, cine este, daca a avut relatii cum s-au terminat, ce isi doreste de la viitor.
Oricum nu ai gresit in nici una din momentele explicate de tine, nu consideri persoana cealalata ca te merita, nu esti nevoita sa accepti o iesire.

| siriusblack98 a răspuns:

Nu exista prostie mai mare decat sa iti faci relatie la locul de munca. Barfele reprezinta cea mai mica problema posibila, alea apar si daca iti faci relatie si daca nu. Problema o reprezinta atunci cand va despartiti ca vii mereu cu scarba la acel job sa dai ochii cu persoana respectiva. Sau alta problema si mai mare sa existe o politica din aceea cu "relatiile de natura amoroasa intre angajati sunt strict interzise". Am lucrat in vreo doua multinationale care aveau asemenea politica. Chiar au fost facute concedieri pentru faptul ca au aflat ca doi angajati se combinasera si erau mereu dati ca exemplu cand se "mirosea" ca e rost de o alta idila intre 2 angajati. Iar lucrurile astea se afla, n-ai cum sa tii secret asa ceva ca oamenii vorbesc si observa anumite gesturi si priviri aruncate.