| medeleanualexi01 a întrebat:

Bună,revin cu o întrebare. Au trecut 9 zile de când am luat pastila ella one și pe 10 ianuarie trebuie sa îmi vina menstruația și de vreo 2 zile ma doare burta și e o durere exact ca cea de menstruație, poate fi de la sarcina?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti

Mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.

| Robert2526 a răspuns:

Daca datele din intrebare sunt cele reale, inseamna ca ai luat pastila de a doua zi dupa ovulatie, ceea ce modifica mucoasa uterina deci o sa ai peste 2-3 zile o mica sangerare, ca o menstruatie slab cantitativa apoi abia luna urmatorul ciclu o sa fie normal

| medeleanualexi01 explică (pentru Robert2526):

Penultima mea menstruație a fost pe 4 decembrie iar ultima pe 7 ianuarie, nu știu dacă am fost la ovulatie sau nu...

| annonimaaaa555 a răspuns:

Dacă ai ciclu neregulat, poate îți vine ciclul. Apai mai ales ca ai luat pastila de a doua zi...e o bombo hormonală deci probabil ti-a schimbat ciclul. Dar poate sa fie și sarcina. O durere de implantare. Du-te la ginecolog si vezi care e problema. Dupa cam 10 zile poti sa faci un test de sarcină