Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti
Mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.
Daca datele din intrebare sunt cele reale, inseamna ca ai luat pastila de a doua zi dupa ovulatie, ceea ce modifica mucoasa uterina deci o sa ai peste 2-3 zile o mica sangerare, ca o menstruatie slab cantitativa apoi abia luna urmatorul ciclu o sa fie normal
Penultima mea menstruație a fost pe 4 decembrie iar ultima pe 7 ianuarie, nu știu dacă am fost la ovulatie sau nu...
Dacă ai ciclu neregulat, poate îți vine ciclul. Apai mai ales ca ai luat pastila de a doua zi...e o bombo hormonală deci probabil ti-a schimbat ciclul. Dar poate sa fie și sarcina. O durere de implantare. Du-te la ginecolog si vezi care e problema. Dupa cam 10 zile poti sa faci un test de sarcină