Buna.
Nu cred ca noi useri acestui site ne putem da cu parerea deoarece nu va cunoastem pe nici unu...
Dar pana la urma ce conteaza parerea mea sau a altor persoane, atata timp cat voi va intelegi bine si va iubiti restul nu conteaza si daca o sa te iei dupa lume vei avea multe de pierdut
Cum putem noi, useri acestui site sa ne dam cu parerea asupra unei persoane pe care nu o cunoastem? Daca raspund cu Nu te superi si nu doresc (nu am nici o intentie sa fac asta), daca raspund cu Da ai spus sa fim sinceri si nu am certitudinea ca am mintit, asa ca raspund cu "nu stiu".
Depinde... noi nu va cunoastem[desi tipu imi este cunoscut dar nu stiu de unde sa-l iau]
in fine noi nu avem de unde sa stim cum va intelegeti voi, cat de bine sau rau va e impreuna, daca va potriviti din toate punctele de vedere etc. este la alegerea voastra daca considerati ca va potiviti sau nu
iar daca te refereai ca aspect fizic. chiar conteaza asta?
aspectul fizic il veti mai avea 20-30 de ani de acum in colo si pe urma incepeti sa va stafiditi eu zic sa te gandesti cum va este, cum va intelegeti, daca puteti comunica usor, apoi sa tragi TU concluzia daca va potriviti sau nu, nu noi, niste straini
Nu inteleg. credeam ca iubirea cere doar potriviri sufletesti si ca nu are nici o legatura cu aspctele fizice.Eu cred ca atata timp cat ati place de el asa cum este el, nu trebuie sa te retina sfaturile noastre.