Bună!
Poate s-a modificat durata CM şi acum are un CM mai lung, sau poate că are un chist ovarian, etc.
Vezi alte detalii în răspunsurile pe care ţi le-am dat anterior...
TREBUIE să meargă la un control ginecologic!
Toate cele bune.
In cazul in care intarzie, se poate sa fi racita sau sa ai vreo dereglare hormonala.
Stai linistita, oricum va veni luna asta.
V-a multumesc pentru raspunsuri... dar chiar suntem stresati.
O data ce luna trecuta a intarziat, cu siguranta menstruatia ta nu este una regulata. Poate ai vreo dereglare hormonala sau ai racit. Daca nu ai avut nici un contact, stai linistita, va veni el
Pai chestia e ca tot in data de 20 i venea. am avut un contact neprotejat acum 3 luni cam asa dar dupa aia i a vent in aprilie. apoi am avut contacte protejate luna trecuta deloc dar na ca sa fim siguri a facut un test luna trecuta si era negativ
...deci chiar nu stiu. simptome PM nu are...nici de sarcina sau stiu eu
Atat timp cat contactele au fost protejate si ati verificat ca prezervativul sa nu fie spart, nu are ce sa se intample. Cum zicea, poate este o mica raceala sau vreo dereglare, rezultand intarzierea.:-)
Pai hai sa iti explic. am avut un contact neprotejat pe undeva prin aprilie, dar inainte de Cm, si i a venit in data in care astepta, dupa aia am facut sex luna urmatoare dar protejat, luna trecuta i a intarziat vreo 8 zile, si se astepta ca luna aceasta (iunie) sa apara pana in data de 28, dar nu a aparut si din 28 intarzie pana in prezent. mentionez ca in mai i a venit pe 28 dar nu a avut nici un fel de simtom si a tinut cat tine normal, si nu era nimic ineregula.
A si iunie nu a avut loc nici un fel de contact,(Din data de 28 mai pana in ziua de azi nu a existat nici un contact, dar nu intelegem de ce nu apare...)
Pai daca nu a avut loc nici un contact in luna iunie, si in mai a avut menstruatie, nu ai pentru ce sa-ti faci griji. Cu siguranta va aparea
Okok.sper ca asa sa fie, iti multumesc mult
N-ai pentru ce.
Inca nimic...crede ca i s au intarit sanii...si marit putin
Un simptom al menstruatiei, mai ales daca o dor
Nu o dor... si a mai zis ca zona de jos e sensibila.e ciudat ca nici un semn de sarcina nu are adica ma rog...proce..greata sau stiu eu, pur si simplu nu vine ea a zis ca aceea sensibilitate in partea de jos inseamna ca o sa ii vina
Pai daca nu are simptome de sarcina si o doare burta sau simte ea in asa fel ca atunci trebuie sa-i vina problemele, cu siguranta ii vor venii.
Burta nu o doare doar vulva, si a zis ca are ceva scurgeri de joi...asemanatoare ciclului
Deci chiar nu inteleg iunie nu am facut sex iulie nici asa mai protejat, aprilie neprotejat dar i a venit ciclul
Sa faca un test de sarcina cu prima urina de dimineata
Am facut luna trecuta unul si nimicme negativ
Si ea sustine ca nu simte nimic si se indoieste sa fie vorba de vreo sarcina... ii e firca de ceva dereglare hormonala, sau ceva mai grav... posibil?
A facut unul luna trecuta...sa faca in luna aceasta cat mai curand.
Daca menstruatia intarzie mai mult de 10-15 zile si nu este vorba de nici o sarcina, mergeti la medicul ginecolog :-)
Tot nu a venit inca...a avu doar mici sangerari ea crede ca e ceva problema cu... si a zis ca si zona de jos e sensibila.nu are simptome de sarcina sau altceva. test nu am facut inca pentru ca exclude orice, in 2 luni de zile 3 ar fi simtit ceva dar nimic.