| Musiclove18 a întrebat:

revin din nou cu problema mea. Iubitul meu are bacul si inteleg cum spuneam, si ii ofer spatiu si toate cele insa parca mergem din mai rau in mai rau. Nu mai stiu jur ce sa fac. Mi-e frica mereu sa nu zic ceva gresit( ca in ultimul timp orice zic orice intreb nu e bine si mereu se enerveaza foarte usor ) Ma port cu el cu manusi insa din disperarea de a vrea sa fie bine parca o dau in bara sau nu stiu e foarte irascibil si mereu se enerveaza orice zic si fac. Mi-e frica, efectiv sunt speriata mereu. Simt ca il pierd si nu stiu ce sa fac. va rog din suflet dati-mi un sfat cum sa fac sa fie bine, multumesc anticipat.

4 răspunsuri:
| Manfred a răspuns:

Ori e stresat din cauza bacului ori are pe alta...
daca e prima varianta, doar nu-l bate la cap, si nu-i pretinde sa-ti faca pe plac mereu

| Spinoasa a răspuns:

Si eu am trecut printr-o asemenea perioada cu prietenul meu.E stresat,e absolut normal e cel mai important examen din viata cuivahappy! Sunt de parere ca ar trebui sa-l intelegi,trece printr-o perioada mai dificila. Tu vorbeste frumos cu el, nu-i arata ca te deranjeaza comportamentul lui,pentru ca l-ai stresa si mai mult la cat e de stresat! Priveste cu optimism situatia, acum nu am de unde stii daca se raceste pentru ca nu stiu ce fel de relatie aveti, dar daca e prima data cand are atitudinea asta, intelege-l, o sa vezi ca va fi bine.Te pup si bafta prietenului tau la bachappy!

| SMarius a răspuns:

Cati ani poate avea el daca acu da bacu? laughing)))))

| SMarius a răspuns:

laughing bravo bai inteligentule!