Bună.
Părerea mea este că vrea doar să se distreze cu tine, nu își va lăsa familia pentru tine.
Și tu nu mai sta de vorbă cu oameni cu coadă și obligații, nu ai viitor alături de ei. Trec anii, ei rămân cu familiile și tu singură.
Pa, pa.
Servus zăpăcito! Părerea me o cunoști, cred că de-acum te-ai săturat să o mai citești, dar repet, individul se joacă cu tine, profită de tinerețea și de naivitatea ta, nu are nici un fel de scrupule, își sfidează familia și-și bate joc de tine. Chiar mă gândeam că ai reușit să te desprinzi de tipul ăsta și că ți-ai găsit liniștea și echilibrul de care ai atâta nevoie la vârsta asta... Tu chiar nu ai găsit altceva mai bun de făcut decât să-i faci jocurile individului ăsta?
Of renunță la relația asta, nu-ți face decât rău.
Gânduri limpezi să ai!
E un nesimtit.mai ales ca era sotia lui de fata.eu nu inteleg de ce femeia aia nu-l paraseste.ca`i clar ce fel de barbat e.sau poate nu si-a dat seama.dar niciodata nu`i prea tarziu.dar tu nu te mai baga.nu stiu de ce ai si acceptat sa dansezi cu el.dar nah ti-ai facut naravu` uita`l asa cum ai zis.el vrea sa te f**a si apoi te lasa.din cate imi amintesc esti si minora.te tine asa pana faci 18 ani si gata te aranjeaza si te lasa.ca sa nu auba el probleme la ce te astepti? un barbat care inseala o data o femeie, o va face si cu cealalta cu care a inselat`o si tot asa.asta`i in sange.
Este casatorit nu estebine ce faci apoio viata vei avea p3 constiinta femeia aceeia. eapoate il iubeste poti fi pusa inviata in locul eigandeste-te bine lace vrei sa faci...
Ca isi cauta o amanta, dar nu te incurca cu asa ceva, cum face cu tine face cu toate.
Si eu sunt indragostita de unu insurat.dar eu eram cu el.si m am despartit si dupa s insurat.nu are cununie, nunta.nimic.dar fie.eu zic sa nu te incurci.Iti spun din propria experienta.asculta ma pe mine ca eu trec aucm prin ce treci tu.EU IUBESC...il IUBESC si am gresit.nu te incurca.lasa lramaneti amici.chiar daca te doare.crede ma din suflet.te sustin