Toate intrebarile si ingrijorarile tale se pot rezolva in maxim 24 de ore printr-o simpla analiza de sange prin care sa se identifice/determine daca exista in organism hormonului de sarcina hCG. Analiza se face in orice laborator de analize medicale contra sumei de 40 lei si rezultatul corect in proportie de peste 98% se primeste in cel mult 24 de ore. Dupa un avort, menstruatia de obicei reapare dupa trecerea a 45-50 de zile si nu 1 luna dupa presupunerile tale. De asemenea in cazul folosirii corecte a pasilelor AC posibilitatea de a se forma o sarcina teoretic nu exista. Dar se pare ca tie iti face placere sa te stresezi inutil deoarece in caz contrar ai fi recurs deja la acea analiza de sange care oricum trebuie efectuata, deoarece nici un medic ginecolog nu se va pronunta asupra starii/situatiei in care te afli, fara respectiva analiza de sange. Multa sanatate!
Cred ca nu Ai citit bine ce am scris am zis ca Pe 7 Adica Acum cateva zile am fost si am facut analizele respective la sange Dar inca Astept raspunsul... Si voiam doar cateva pareri din partea persoanelor care probabil au patit la fel! Am facut 4 teste de sarcina, am fost si la ginecolog, am facut si analize la sange doar ca numai am rabdare Sa Astept... Logic ca o Sa Astept si rezultatul analizelor Dar deja l am facut Acum 2 zile si este probabil Sa mi l dea Abia saptamana viitoare(de Ce Asa tarziu Nu stiu ca mi s a spus ca in 2 3 zile )
In orice laborator de analize medicale s-ar face analiza, rezultatul unei analize de sange se elibereazain maxim 24 de ore.