Oricine merita si a 2-a sansa. Incearca sa fi din nou cu ea si vezi ce se intampla.
Pari un tip destul de sufletist care se implica trup si suflet intr-o relatie, iar ea pare genu de fata indecisa, nehotarata si care nu poate trai daca nu e combinata cu cineva... daca nu tea mai cautat eu zic sa nu o cauti tu, ea se joaca cu tine si cu sentimentele tale... ea crede ca dupa ce o sa se desparta de prietenul ei o sa se intoarca la tine(iar si iar si iar de nu stiu cate ori) iar tu o sa o astepti cu bratele larg deschise(tu esti inlocuitorul prietenului ei..esti ca o bluza care nu-ti place o porti o data dupa o arunci in fundul dulapului. dar cat doate celelalte bluze nu-ti mai vin te intorci la ea si o porti din nou si dupa iar o arunci si tot asa)
parerea mea e ca fata asta nu te merita si n-are sens sa suferi dupa ea, gasesti tu o fata care sa te iubeasca cu adevarat nu doar sa se folosesca de tine
So tii tot asa ca merge treaba, dar de la inceput cind nu ai bagat-o in seama ea a observat asta si cretca nu ia placut ca no mai bagai in s eama