Pai, vorbeste cu el. Intreaba-l daca o mai iubeste pe prietena lui. Cred ca si lui ii place de tine.din moment ce te-a sarutat. Daca ar vrea sa aiba o relatie cu tine, ar trebui sa se desparta de prietena lui. N-are rost sa-si bate joc de ea.
Sper ca te-am ajutat!
Daca are prietena, lasa-l in pace!
Nu e frumos, daca or sa se desparta, intra in actiune!
Parera mea, fiind baiat., ...nu crezi ca ce face cu prietena lui va face si cu tine? dar sfatul meu. daca tii la paruiala de ce nu? glumesc
Invata sa te pui in locul celorlalti si mergi pe ideea asta "Ce tie nu-ti place aluita nu-i face". Nici tie nu cred ca ti-ar place sa ai iubit si sa intervina o alta intre voi doi, imagineaza-ti cum te-ai simti?! O sa gasesti raspunsul la intrebare rapid! Daca nu o sa mai fi impreuna, incearca atunci! Aaaa si nu uita ca roata se intoarce intotdeauna ( ti-o zic din proprie experienta) Succes!
M-a sarutat pe frunte.nu stiu ce dorea sa faca si eu am dat capul in jos si m-a sarutat pe frunte
Ohh,same problem here.
Ar trebui sa te intrebi daca merita baiatul.
Iti dai seama ca daca intervii in relatia lor si ii faci sa se desparta, lumea nu o sa te vada prea ok, dar daca totusi vrei sa-ti asumi riscul fii sigura ca-l cunosti si ca nu are alte intentii cu tine.
...lol, dau sfaturi altora, dar eu nu stiu ce sa fac. Ironie cruda.
:*
Pai din moment ce tea sarutat si el are prietena, poate lucrurile intre pr lui nu merg asa bine si a simtit nevoia de o schimbare prin tine, ar trebui sa vb cu el si sa clarificati niste lucruri sa il intrebi si tu : mai sarutul acela a fost doar o ratacire sau a fost unul din iubiree. Baftaa :*