anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Rog seriozitate puppy dog eyes
Deci, am un coleg care m-a placut foarte mult anul trecut, dar eu nu-l suportam, mai bine zis il URAM! Anul acesta s-a schimbat. Imi place foarte mult de el, dar acum el o place pe colega mea ffff mult.(si ea il place mult).
Ce pot face sa ma placa din nou? Precizez ca nu vorbim la scoala aproape deloc.
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| ASIGURATORUL a răspuns:

Incearca sa socializezi cat mai mult cu el participand la discutiile lui si ale colegilor; incearca sa te faci remarcata prin ceva, de exemplu pune-ti niste lucruri pe tine care le purtai anul trecut cand el te placea, sau pune-ti ceva nou si incearca sa fii in atentia lui, dar sa o faci cu mult tact, in sensul sa nu isi dea seama ca o faci intentionat.Pentru asta trebuie sa prinzi un moment cand poti sa fii prin preajma lui fara a fibatator la ochi ca incerci ceva.Incearca sa iti schimbi putin parul, nu neaparat la culoare cat mai ales la modul de aranjare a lui si cu siguranta vei atrage priviri asupra ta. Bafta!

4 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Imi pare rau, dar nu prea ai ce sa faci decat sa te bagi intre ei 2 si nu e deloc frumos din partea ta, daca cei 2 se plac unu pe celalalt tu esti in plus. Ce ai de facut, e sa astepti! Sa astepti sa te placa din nou.
Of asa greu e cu voi...
Sper ca team ajuat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el. sa fiti ca inainte.Nu te baga in seama? Baga-l tu pe el. incearca sa porti cu el o conversatie.Razi cu el.glumeste cu el. happy.Nu stiu!happy Funda?

| LongboarderG a răspuns:

Pai...nu prea ai ce sa mai faci, sa te bagi intre ei nu ar fi prea frumos stii? poti sa incerci sa-l faci sa te placa din nou,
dar cat mai discret ca prietena ta sa nu se supere...mult noroc

| elasexygagica a răspuns:

Ai avut ocazia si ai ratato ca cel mai penibil om de pe pamant, acum stai si inghiti cum el o va cere de prietena pe colega tawinking