Poi mai stefan sa stii ca relatiile la distanta nu prea merg, nu prea au rost.mai bine ti o fata de mana decat sa o ti la telefon,mai bine o saruti si ii spui ca o iubesti decat sa vorbiti pe mess,mai bine o mangai decat sa o vezi la web.Dar depinde de tine. Daca simti ca o iubesti nu fa prostia sa va despartiti ca vei suferi, dar daca nu, nu are nici un rost.Vei gasi o fata cam de valoarea acesteia si in apropierea ta.Mult succes!
Serus
Rezumati-va doar la o prietenie pe net deocamdata, daca zici ca sunteti asa departe, la 16 ani...
cand sentimentele sunt deja avanasate nu mai poti sa zici s-o lasi mai moale,ca nu prea iese, asa ca fiti realisti de acum, ca nu se poate.viitorul rezerva tot, daca e sa fie ceva.
Daca e din Brasov, te pot ajuta eu. Ce vrei sa-i fac? Ii spun ca e din partea ta, nu iti fa griji! ce rau sunt!
Poate ca simtiti asta din cauza ca va intelegeti dar stiu cum e sa ai o relatie la distanta si nu prea merge.o sa apara gelozia.si mai bine va despartiti.mai tare va amagiti.cauta pe cineva de la tine din oras
Oare daca zici ca e de pe TPU, nu vede intrebarea.S-ar putea supara.nu stiu daca va iubiti nu cred!
Cum poti iubi pe cineva pe care nu l-ai atins/mirosit/sarutat/vazut fata in fata Eu nu va inteleg!