| cris0407 a întrebat:

sa fiu directa! am un prieten de mai bine de 2 ani. de fiecare data can vine la mine sau ne intalnim vrea sa facem dragoste. nu pot sa il refuz ca il iubesc foarte mult si nu vreau sa il pierd. ce sa fac?

8 răspunsuri:
| anka89 a răspuns:

Care ii problema? daca ati mai facut-o pana acum si vezi ca el vrea intre-una, atunci spune-i ca nu-i neaparat nevoie sa o faceti de fiecare data, poate mai aveti ceva de spus.Si daca l-ai iubi nu te-ar retine nimic sa nu faceti.Incearca sa va intalniti afara pe undeva pana iti revii si intre timp gandeste-te:ca nu ai cum sa il iubesti si sa nu il doresti.Sunr curioasa si eu acum cati ani aiwinking

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
nu prea are sens intrebarea ta.tu il iubesti, dar nu vrei sa faci dragoste? cam asa suna. daca il refuzi, cred ca ai o varsta frageda si iti e frica de consecinte, adica. daca cedezi, e posibil sa te dea uitarii dupa ce a obtinut "trofeul" la asta te gandesti? daca nu ai 18 ani, foarte bine ca il refuziwinking fa acest pas cand esti majora si stii ce vrei de la viata, cand crezi ca el merita sa faceti acest pas.
O seara frumoasa sa aihappy

| Vix999 a răspuns:

Va vedeti rar?

Răspuns utilizator avertizat
| KittyKa a răspuns:

Vrea sa profite de tine. Testeaza-l, spune-i asa: " Daca ma mai intrebi o data daca vreau sa fac sex cu tine, ne despartim! Respecta-mi alegerea!", si daca se desparte de tine inseamna ca nu te iubeste, niciodata nu te-a iubit si a vrut doar sa profite de tine. Stiu ca e greu, dar... Sunt multi excroci in lume.

| Maskeried a răspuns:

Te iubește? Dacă da atunci v-a înțelege când îi spui un NU, clar și hotărât
Dacă nu atunci dă-l dracul pentru că vrea doar să te f**ă.

Dar nu lua în nume de rău. Băiatu încearcă, asta facem noi mereu, vrem să facem sex cu voi, așa suntem programați.

Pune întrebări mereu pentru că am răspunsuri.

| Z6 a răspuns:

Relatia voastra e bazata DOAR PE SEX.
E clar, din moment ce asta e unica fapta pe care o faceti!
Avand in vedere ca aveti 2 ani impreuna. si de. ati evoluat, de la un simplu pupic ati ajuns sa faceti sex. e ok, dar nu in mod excesiv! Pentru ca poate deveni un obicei prost, si chiar ai putea deveni doar ceva de care are nevoie.
Incearca sa lamuresti niste lucruri intreaba direct : Relatia noastra a devenit bazata doar pe sex?
Si poti afla multe din raspunsul lui.
Nu fa sex doar pentru ca iti e frica sa nu-l pierzi, daca te iubeste va renunta ceva timp si la aceasta rutina..in care exista doar SEX!

| LemonGreen a răspuns:

Ce-ți cere inima.