Este foarte frumos ca te-ai atasat de el in felul ala,nu exista intrebarea,,credeti ca merita sa ma atasez in continuare de el" pentru ca nu tu decizi de cine te atasezi,tu decizi alte lucruri,asta decide inima,pe cine iubesti, simpatizezi, de cine te atasezi.Depinde,eu sunt o persoana care este foarte mult bazata pe umor,vazand acele,,momente amuzante" din intrebarea mea,raspunsul meu ar fi clar: DA! Dar acum depinde de sufletelul tau ce decide. Daca iti este prieten bun,si te intelegi cu el,de ce nu? Poti incerca,dar ai grija,daca vei fi impreuna cu el,sa nu-ti fie gandul la celelalt baiat,de care ti-a placut aproape un an,pentru ca asta se observa[un baiat observa foarte usor unde ti-e gandul cand sta cu tine.]. Daca il iubesti[conditia suprema si eterna], de ce nu? Sunteti prieteni de mici, va intelegeti bine.este okay din punctul meu de vedere.Inima ta are ultimul tau cuvant de spus.
Pai daca ai inceput sa simti ceva fata de el de ce sa nu continui... daca si el te place o sa puteti avea o relatie frumoasa.Nu strica sa incerci mai ales ca la cel pe care-l placi nu cred ca mai ai vreo sansa.
Pai, da poti sa te atasezi de el mai mult si pana la urma ( cine stie? m) poate veti deveni chiar iubiti. spune-i ca te simti atrasa de el si intreaba-l daca si el simte asta
Poi ar trebui şă te ataşezi de el pentru că, acest băiat ţine la tine, chiar dacă nu e cel care ai vrut uh .(Fundă ? )
''simt ca un sentiment mai profund a inceput sa incolteasca in inima mea fata de el'' wow asta o fost adanca rau de tot
nu te supara dar chiar esti distractiva